ΕΛΛΑΔΑ

Βούλα: «Συγχώρεσέ με» - Το μήνυμα που άφησε στην γυναίκα του πριν αυτοκτονήσει ο εφοπλιστής

Βούλα: «Συγχώρεσέ με» - Το μήνυμα που άφησε στην γυναίκα του πριν αυτοκτονήσει ο εφοπλιστής
Intime News

Βούλα: Μήνυμα στην πρώην γυναίκα του φέρεται να έστειλε ο εφοπλιστής που, όπως όλα δείχνουν έβαλε τέλος στη ζωή του στη Βούλα με καραμπίνα

Μήνυμα προτού προβεί στο απονενοημένο φέρεται να άφησε ο 63χρονος εφοπλιστής που βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης στο υπόγειο του σπιτιού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εφοπλιστής στο σημείωμα ενημερώνει ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του ενώ εκφράζει παράλληλα απευθυνόμενος στη γυναίκα του τους λόγους που τον οδήγησαν στη μοιραία αυτή απόφαση.

«Ξέχασέ με, δεν έχω να σου προσφέρω τίποτα, συγχώρεσέ με γι' αυτό που θα κάνω», φέρεται να έγραψε ο 63χρονος εφοπλιστής στη σύζυγό του πριν αυτοκτονήσει με όπλο.

Το χρονικό

Ο 63χρονος εφοπλιστής βρέθηκε νεκρός από με τραύμα από πυροβολισμό στο σπίτι του.

Ο άνδρας εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από τη σύζυγό ενώ ο σωματοφύλακάς του ήταν αυτός που τηλεφώνησε τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr δίπλα από το άψυχο σώμα του άνδρα βρέθηκε μια καραμπίνα.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για αυτοχειρία, ωστόσο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο του ατυχήματος κατά την διάρκεια του καθαρισμού της καραμπίνας από τον 63χρονο άνδρα.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοχειρία ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της ασφάλειας, για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη διενέργεια αυτοψίας ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του 63χρονου.

Σχετικές ειδήσεις