ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κερατσίνι: Βίντεο ντοκουμέντο από τους βασανισμούς των ΑμεΑ - Έβλεπαν live την κακοποίηση

Κερατσίνι: Βίντεο ντοκουμέντο από τους βασανισμούς των ΑμεΑ - Έβλεπαν live την κακοποίηση

Είναι σοκαριστικά όσα αποκαλύπτονται για τη δράση ενός 42χρονου, ο οποίος, σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών, εκμεταλλευόταν και βασάνιζε νεαρά άτομα με αναπηρία

Διαστροφή σε ζωντανή σύνδεση! Είναι σοκαριστικά όσα αποκαλύπτονται για τη δράση ενός 42χρονου, ο οποίος, σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών, εκμεταλλευόταν και βασάνιζε νεαρά άτομα με αναπηρία και στη συνέχεια μετέδιδε τα όσα τους έκανε μέσω του καναλιού του στο Youtube!

Μάλιστα, πλήρωνε για να δει αυτά τα αποτρόπαια πράγματα αρκετός κόσμος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συνδρομητές έφταναν στο σημείο να δώσον έως και 150 ευρώ και έβλεπαν τα θύματα να υποφέρουν.

Οι δύο νέοι αναγκάζονταν από τον 42χρονο να χτυπούν ο ένας τον άλλον με σχοινιά και μπουνιές ενώ υπήρξαν άλλες φορές που τους υποχρέωναν σε σεξουαλικές πράξεις.

Σε ένα σοκαριστικό βίντεο – ντοκουμέντο ο 42χρονος κρατά μία ξυριστική μηχανή και ξυρίζει το κεφάλι της νεαρής κοπέλας. Εκείνη αντιδρά, σηκώνεται από την καρέκλα και την απειλεί. Στη συνέχεια βάζει άλλη κοπέλα να της ξυρίσει και τα φρύδια. Επίσης, χτυπούσε τα θύματά του ακόμα και με taser!

Χρήστης της πλατφόρμας που είχε αντιληφθεί την ύπαρξη αυτών των βίντεο κακοποίησης μίλησε αποκλειστικά στo MEGA, κάνοντας λόγο για μία βίαια μόδα με live κακοποιήσεις

«Έχει τουλάχιστον 3 χρόνια που αυτό το φαινόμενο υπάρχει στο ελληνικό ίντερνετ. Εμείς σαν χρήστες έχουμε κάνει πολλές φορές αναφορές, γιατί δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, δεν υπάρχει κάποιο άλλο νομικό πλαίσιο. Στην καλύτερη περίπτωση μπορεί απλά να πέσει το βίντεο. Είναι μια βίαια μόδα με live κακοποιήσεις, χτυπήματα κατά των γυναικών, κατά ΑΜΕΑ, τα οποία γίνονται επαναλαμβανόμενα σε live stream χωρίς να κάνει κανένας τίποτα».