ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΡ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τράπερ ΑΤΜ: Ο θαυμαστής του… Κορλεόνε που ήθελε να γίνει ο 50 Cent

Τράπερ ΑΤΜ: Ο θαυμαστής του… Κορλεόνε που ήθελε να γίνει ο 50 Cent

«Η μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής μου ήταν η φυλακή» είχε πει πριν 4 μήνες σε συνέντευξη του ο γνωστός  - στη νεολαία - τράπερ που συνελήφθη για την ανατίναξη των ΑΤΜ δεύτερη φορά.

Είχε προφυλακιστεί για το ίδιο αδίκημα το 2021 και όπως δήλωσε πρόσφατα "με ωρίμασε η φυλακή , εκεί σκεφτόμουν τα πιο απλά και είδα τι έχει αξία". Την ίδια ώρα που έδινε τη συνέντευξη την ίδια ώρα φαίνεται να είχε ενεργή δράση στην εγκληματική οργάνωση σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας. Καθώς η συνέντευξη δόθηκε τον Ιούλιο και η δράση του μετρά από τον Φεβρουάριο.

Η έρευνα της αστυνομίας πάντως έδειξε ότι αξία για εκείνον είχαν οι εγκληματικές δράσεις τις οποίες μάλιστα διαφήμιζε στα τραγούδια του. Δεν υπάρχει τραγούδι του τράπερ που να μη μιλά για όπλα, λεφτά, εκδιδόμενες γυναίκες, ναρκωτικά. Μάλιστα μια από τις μεγάλες του επιτυχίες που έβγαλε το 2023 μιλά για το χρήμα που του απέδωσαν οι ανατινάξεις των ΑΤΜ και όπως καυχιέται στους στίχους αυτό είναι που τον έκανε Star.

Το… προφητικό βίντεο κλιπ πίσω από τα κάγκελα της φυλακής

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, σε όλα τα βίντεο κλιπ του είτε φορά αλεξίσφαιρα γιλέκα, είτε είναι πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, είτε έχει όπλα και λεφτά στο τραπέζι... Γνώριμες εικόνες για τον ίδιο...

Θαυμαστής του 50 Cent

Ο τράπερ ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική το 2021 ,το έτος δηλαδή εκείνο που συνελήφθη πρώτη φορά. Συνεργάστηκε με αρκετούς τράπερ ενώ είδωλό του είναι ο 50 Cent. Το παρατσούκλι του το σκέφτηκε από το μεγάλο τατουάζ που έχει στην κοιλιά το οποίο δείχνει ένα λιοντάρι. Όνειρό του να γίνει μεγάλος Star. Ωστόσο η πορεία του μέχρι τώρα δείχνει ότι ακολουθεί έναν άλλο δρόμο πολύ μακριά από το όνειρό του.

Έκλεβε χρήματα και έκανε βίντεο κλιπ

Στα τραγούδια του, θαυμάζει τον εαυτό του που είναι "criminal" και απειλεί αστυνομικούς ενώ ο ήχος των περιπολικών πρωταγωνιστεί σε πολλά βίντεο κλιπ. Βίντεο κλιπ τα οποία έκανε με τα χρήματα που έκλεβε από τα ΑΤΜ σύμφωνα με την έρευνα των αρχών. Ενώ τα άλλα μέλη "ξέπλεναν" τα χρήματα στο καζίνο.

Νέα ντοκουμέντα από την εγκληματική οργάνωση του τράπερ

Εκτός από τον τράπερ συνελήφθησαν ακόμα 2 άτομα. Όλοι μαζί με τροχό κοπής και εκρηκτικές ύλες τίναζαν στον αέρα τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης όπως φαίνεται στα νέα βίντεο που εξασφάλισε το newsbomb.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 10 περιπτώσεις με το συνολικό όφελος να ξεπερνά τις 710.000 ευρώ.

Όταν "χτυπούσαν" έπαιρναν ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης. Φορούσαν λευκές φόρμες εργασίας με κουκούλες, για να μην αφήσουν ίχνη τους στα σημεία διάπραξης των αξιόποινων πράξεων και να καταστήσουν με αυτόν τον τρόπο πιο δυσχερή την ταυτοποίηση τους

Μετά την ολοκλήρωση της πράξης τους, χρησιμοποιούσαν για την διαφυγή τους κλεμμένα οχήματα, μάρκας NISSAN NAVARA, FORD KUGA και PEUGEOT μοντέλα 2008 και 5008, τα οποία συνήθως αφαιρούσαν από πόλεις κοντινές με τον στόχο τους. Τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν για την τέλεση των αδικημάτων είτε τα εγκατέλειπαν και τα πυρπολούσαν, είτε χρησιμοποιούσαν πλαστές πινακίδες προκείμενου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Η τελευταία ανατίναξη που «έκαψε» τον τράπερ

Τελευταία επίθεση του τράπερ και της ομάδας του ήταν μόλις πριν από 4 μέρες. Πήγαν στην Ερμιόνη για να ανατινάξουν ΑΤΜ. Έκαναν στάση στο Ναύπλιο απ’ όπου έκλεψαν ένα αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν για να διαρρήξουν ATM επί της επαρχιακής οδού Ερμιόνης – Κρανιδίου και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 198.515 ευρώ.

Στην επιστροφή εγκατέλειψαν το κλεμμένο όχημα στον Άγιο Αδριανό και αφού επιβιβάστηκαν σε άλλο αμάξι επέστρεψαν στο ορμητήριο τους στο Καματερό.

Οι αστυνομικοί τους έπιασαν την ώρα που επέστρεφαν στο ορμητήριό τους στην οδό Αγγέλων.