ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σαλαμίνα: Ήταν προμελετημένη η δολοφονία της Γεωργίας - Ξεσπά για τον δράστη η αδερφή της

Σαλαμίνα

«Έχω πέσει από την κορυφή του βουνού και ακόμα πέφτω, πέφτω, πέφτω», είπε η αδερφή της 43χρονης για τη δολοφονία της στη Σαλαμίνα 

Λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της 43χρονης από τον 71χρονο σύντροφό της στη Σαλαμίνα, η αδερφή της πήγε στον τόπο του εγκλήματος προσπαθώντας να πάρει δύναμη. Μία μέρα μετά το αποτρόπαιο έγκλημα εκείνη «έσπασε» τη σιωπή της για τον γυναικοκτόνο, που δηλώνει αμετανόητος για την πράξη του.

«Ήταν προμελετημένη η δολοφονία της»

Η αδερφή της 43χρονης, ξεσπώντας στο MEGA για τη δολοφονία της, αναφέρθηκε στο τελευταίο άγριο επεισόδιο στο διαμέρισμα της Σαλαμίνας με τον 71χρονο που ομολόγησε τη δολοφονία και για τον χαρακτήρα της αδικοχαμένης μητέρας, που άφησε ορφανό το 15χρονο παιδί της.

«Έχω πέσει από την κορυφή του βουνού και ακόμα πέφτω, πέφτω, πέφτω. Δεν μπορείς να φανταστείς πώς αισθάνομαι. Δεν μπορεί κανείς να φανταστεί γιατί είναι το ξαφνικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η αδερφή της 43χρονης.

Μάλιστα, εμφανίστηκε πεπεισμένη, υποστηρίζοντας ότι ο 71χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία της συντρόφου του, είχε σχεδιάσει λεπτομερώς τόσο τη δολοφονία όσο και τις επόμενες κινήσεις του.

«Θολωμένος δεν είσαι όταν έχει συμβεί μία υπόθεση από την Πέμπτη, από την Τετάρτη, από την Παρασκευή δεν ξέρω από πότε. Δεν είσαι θολωμένος. Ήταν προμελετημένο, αυτό το καταλαβαίνει και ο πιο χαζός άνθρωπος στον πλανήτη, φεύγεις, έρχεσαι, πας, κάνεις ό,τι κάνεις και ψάχνεις να βρεις όπλο. Προφανώς έψαξε, δεν ξέρω τι το έκανε γιατί όπλο δεν είχε στο σπίτι. Έψαξε να βρει όπλο για να κάνει το κακό. Δε θόλωσε».

Η αθέατη όψη μιας άρρωστης σχέσης

Για τους καυγάδες και τις εντάσεις στην σχέση της, η 43χρονη δεν μιλούσε. Ήταν κλειστός χαρακτήρας που επικεντρωνόταν στο μεγάλωμα του παιδιού της. Σπάνια, όπως λέει η αδερφή της, έπιανε συζήτηση για τα προσωπικά της.

«Προστριβές μπορεί να είχαν σαν ζευγάρι οκ, μέχρι εκεί. Η αδερφή μου ήταν πολύ κλειστός χαρακτήρας. Δεν την είχαμε δει, εγώ προσωπικά δεν την είχα δει χτυπημένη ποτέ, δε μου είχε πει κάτι. Δε θα επιτρέπαμε να βιώσει κάτι τέτοιο μόνη της. Ήθελε να τα κρατάει για τον εαυτό της; Έγινε κάτι άλλο; Πάντως την Παρασκευή που συνέβη το πρώτο γεγονός, αυτό το μεγάλο που ζήσαμε, μας ειδοποίησε και την ίδια ώρα φτάσαμε κάτω να την πάρουμε να φύγουμε».

Την περασμένη Παρασκευή ήταν η πρώτη φορά που η 43χρονη ζήτησε βοήθεια για την κόλαση που ζούσε στα χέρια του συντρόφου της. Τότε, η οικογένεια κινητοποιήθηκε για την προστασία της αλλά κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί τα όσα έμελλε να συμβούν.

«Όταν ενημερωθήκαμε με τη μητέρα μου και τρέξαμε την Παρασκευή, κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Την πήραμε από το σπίτι που έμενε, τη φέραμε στο σπίτι το δικό μας να μείνει μαζί μας για να προστατευτεί από οτιδήποτε, αν και δε μας πήγε ποτέ το μυαλό σε αυτό το πράγμα και να τα αποτελέσματα. Μέσα σε τρεις ημέρες είχε τελειώσει η υπόθεση, ήταν τόσο γρήγορο».

Η σιωπή όλων εκείνων που έβλεπαν και τώρα δηλώνουν ότι γνώριζαν πολλά για την άρρωστη σχέση της 43χρονης, είναι συνενοχή στα μάτια της αδερφής της.

«Μετά ήρθε αυτό το συμβάν που ήρθε τώρα, μας αποτελείωσε και ησύχασε. Εγώ θα το θεωρούσα συνενοχή να γνωρίζεις ότι ο απέναντί σου υποφέρει, χτυπιέται, έχει ένα παιδί με ειδικές ανάγκες και το επιτρέπουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι και συγκαλύπτουν μία υπόθεση και βγαίνουν τώρα με θράσος να πουν ‘α, εμείς το ξέραμε’. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο για κανέναν».

Η 43χρονη αποφάσισε να κάνει καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. και βρήκε καταφύγιο στο πατρικό της σπίτι, σε αυτό που έμελλε να αφήσει την τελευταία της πνοή.