ΕΛΛΑΔΑ

Σαλαμίνα - Μητέρα 43χρονης: «Με πήρε τηλέφωνο και μου έλεγε μαμά με σκοτώνει»

Σαλαμίνα - Μητέρα 43χρονης: «Με πήρε τηλέφωνο και μου έλεγε μαμά με σκοτώνει»

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας της 43χρονης που δολοφονήθηκε από το σύντροφο της, στο σπίτι της στη Σαλαμίνα.

«Με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας και μου έλεγε ''μαμά με σκοτώνει''», δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα της 43χρονης που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας στη Σαλαμίνα από τον71χρονο σύντροφό της, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια, κανείς δεν περίμενε αυτό το σοκαριστικό συμβάν ωστόσο η οικογένεια του θύματος είχε τις δικές τις ευθύνες. «Η Γωγώ ήταν ένα παιδί κλειστό, δεν ξέραμε πως της συμπεριφερόταν αυτός ο άνθρωπος».

Την περασμένη Παρασκευή όπως είπε η 43χρονη την κάλεσε και της είπε «μαμά με σκοτώνει» με την μητέρα του θύματος να ζητά βοήθεια από την Αστυνομία η οποία δεν της έδωσε σημασία, ανέφερε.

«Βρήκα το παιδί χτυπημένο παντού στα πόδια του», είπε για το τι αντίκρισε όταν έφτασε στο σπίτι της 43χρονης. Την επόμενη μέρα πήγε στο Αστυνομικό τμήμα και όπως είπε τους φέρθηκαν άψογα.

Για τη μέρα του στυγερού εγκλήματος είπε:

«Ποτέ δεν περίμενα ότι θα πάω στον γιατρό και όταν γύριζα θα βρω το παιδί μου νεκρό κάτω από μια κουβέρτα».

«Την έπαιρνα τηλέφωνο αλλά το είχε κλειστό και τρελάθηκα. Πήγα σπίτι και είδα σπασμένο το τζάμι και την πόρτα κλειδωμένη. Αυτός φεύγοντας πήρε και την τσάντα της Γωγώς και τα τηλέφωνα. Είχε το θράσος να κάνει κι όλες αυτές τις κινήσεις».

«Είδα κάτω από την κουβέρτα ότι υπάρχει ένα πτώμα. Καταλαβαίνω ότι είναι το παιδί και άρχισα να φωνάζω σαν τρελή μέσα στο σπίτι».

«Τον μαζέψαμε και τον στηρίξαμε όλοι», είπε για τον 71χρονο.

«Ανοίγουν» τα τηλέφωνα του καθ’ ομολογίαν δράστη και της 43χρονης

«Τρέχουν» οι εξελίξεις αναφορικά με τη δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα, με τις αρχές να στρέφονται στα κινητά τηλέφωνα του καθ’ ομολογίαν δράστη -ο οποίος, έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου από την εισαγγελία Πειραιά- και της άτυχης γυναίκας.

Το κινητό που είχε μαζί του ο 71χρονος άνδρας, ήταν αυτό που είχε πάρει από τη σύντροφό του την Παρασκευή, δύο ημέρες πριν τη δολοφονήσει, σύμφωνα με ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη του MEGA, Βασίλη Λαμπρόπουλου.

Ο λόγος που το πήρε, ήταν για να ελέγξει τα μηνύματά της. Όταν έφυγε ο άνδρας, οι Αρχές τον βρήκαν από το σύστημα εντοπισμού στίγματος του δικού του κινητού.

Ακόμη, οι Αρχές θέλουν να δώσουν απαντήσεις σε δύο κρίσιμα ερωτήματα. Πρώτον, όσον αφορά τρίτο πρόσωπο που είπε πως τον είδε μαζί με τη 43χρονη την Παρασκευή, έλεγε πως δεν τον γνώριζε αλλά τον είδε για πρώτη φορά εκεί.

Τα ζητούμενα είναι δύο, σε αυτή την περίπτωση. Αν ανάμεσα στην Παρασκευή και την ημέρα της δολοφονίας υπήρξε κάποια επικοινωνία μεταξύ δράστη και θύματος που θα προκύψει από τα κινητά τους και δεύτερον, εάν υπήρξε κάποια αποτρεπτική κίνηση από το -άγνωστο- τρίτο πρόσωπο.

Η ομολογία του δολοφόνου - Πήγε σε καφέ μετά το φονικό

Οπως πρώτο αποκάλυψε το newsbomb.gr, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά πως προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη λόγω «ερωτικής αντιζηλίας».

Κατά τη διάρκεια της προανακριτικής του κατάθεσης, ο καθ' ομολογίαν δράστης βρισκόταν σε σύγχυση. Μεταξύ άλλων, φέρεται να τους είπε: «Κρίμα για όσα έγιναν», ενώ λίγα λεπτά μετά έβγαζε οργή κατά της πρώην συντρόφου του.

Ο 71χρονος θεωρώντας ότι η άτυχη μητέρα ήταν «κτήμα» του, δεν μπορούσε να «χωνέψει» το γεγονός ότι του είχε ζητήσει να χωρίσουν και την ίδια ώρα το ότι η γυναίκα είχε βρει τη δύναμη να τον καταγγείλει.

Η 43χρονη είχε προχωρήσει σε καταγγελία το πρωί του Σαββάτου λίγες ώρες αφότου έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης απο τον ίδιο. Οπως η ίδια είχε πει στους αστυνομικούς του τμήματος Σαλαμίνας, βιαιοπράγησε κατά του 15χρονου γιού της, χτύπησε την ίδια, την απείλησε και της άρπαξε το κινητό και το αμάξι. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Σχετικές ειδήσεις