ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρέντη: «Μάχη» δίνει ο 31χρονος αστυνομικός για να κρατηθεί στη ζωή

Ρέντη: «Μάχη» δίνει ο 31χρονος αστυνομικός για να κρατηθεί στη ζωή

Ρέντη: Κρίσιμες είναι οι ώρες για τον 31χρονο αστυνομικό.

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 31χρονος υπαρχιφύλακας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα πριν από σχεδόν μία εβδομάδα στου Ρέντη.

Ο 31χρονος παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν είναι καλή.

Οι γιατροί για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο μιας ευρύτερης σηψαιμίας, του ακρωτηρίασαν το πόδι το οποίο είχε τραυματιστεί από την ναυτική φωτοβολίδα.

Εκτός όμως από τον ακρωτηριασμό του τραυματισμένου ποδιού του 31χρονου αστυνομικού, οι γιατροί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, προχώρησαν σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση, καθώς δεν λειτουργούν πλέον πολλά ζωτικά του όργανα.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί προχώρησαν στον ακρωτηριασμό του αριστερού κάτω άκρου λόγω των μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού του 31χρονου.

Ο 31χρονος παραμένει σε φαρμακευτική καταστολή, και οι γιατροί δεν έχουν δώσει ακόμα την εντολή σιγά σιγά να τον ξυπνούν.

Θέλουν να περάσει ένα χρονικό διάστημα και αυτό που είναι σημαντικό είναι να δουν κατά πόσο ο εγκέφαλο έχει υποστεί αναστρέψιμες ή μη, βλάβες.