ΔΡΟΥΣΑΝ ΕΚΜΑΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: «Ανακριτική» διείσδυση διακίνηση κοκαΐνης – Οι λιμενικοί που συνελήφθησαν

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: «Ανακριτική» διείσδυση διακίνηση κοκαΐνης – Οι λιμενικοί που συνελήφθησαν

Πειραιάς: Στην φωτογραφία που εξασφάλισε το newsbomb.gr βλέπετε τον έναν εκ των δύο λιμενικών οι οποίοι σύμφωνα με την έρευνα του Εσωτερικών Υποθέσεων διακινούσαν κοκαΐνη στην Αττική εκμεταλλευόμενοι την ιδιότητα τους.

Οι δυο αξιωματικοί του Λιμενικού εξαφάνιζαν ποσότητες κοκαΐνης από κατασχεμένα φορτία που φυλάσσονταν σε αποθήκες στο λιμάνι στον Πειραιά, τα κλειδιά της οποίας είχε μόνο ο διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών του λιμεναρχείου Πειραιά που συνελήφθη.

Ο διοικητής σε 2 χρόνια από τώρα θα έπαιρνε βαθμό και θα γινόταν αντιπλοίαρχος ωστόσο φαίνεται πως για το "εύκολο χρήμα" θυσίασε χρόνια καριέρας ενώ ο δεύτερος που συνελήφθη χαρακτηρίζεται από τους συναδέλφους του ως εγωκεντρικός ο οποίος φλυαρούσε ασταμάτητα για τις επαγγελματικές του δυνατότητες και έλεγε σε λιμενικούς που εντόπιζαν ποσότητες ναρκωτικών μετά από έρευνες πως : "Μην πάτε για τα γραμμάρια, για τα κιλά να ψάχνετε, για τα πολλά...".

Αυτό φαίνεται έψαχνε και εκείνος, τα... πολλά και κατέληξε με χειροπέδες. Πληροφορίες αναφέρουν πως όταν ρωτήθηκε για την πράξη του από τους "αδιάφορους" φέρεται να ισχυρίστηκε πως έκανε Ανακριτική διείσδυση-μια πράξη που θέλει όμως έγγραφο από την εισαγγελία. Ο συγκεκριμένος έχει συγγενείς και στην αστυνομία και μάλιστα σε υπηρεσία της Δίωξης Ναρκωτικών στη επαρχία.

Όσον αφορά τον διοικητή ελάχιστοι ήταν εκείνοι που πλέον τον σεβόντουσαν και όπως έλεγαν χαρακτηριστικά στο newsbomb δεν ήθελαν να έχουν επαφές μαζί του.

Μέχρι τώρα φέρεται να έχουν γίνει τουλάχιστον 10 συλλήψεις ενώ εμπλέκονται και τρεις έγκλειστοι των φυλακών. Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης και άλλοι λιμενικοί.

Σχετικές ειδήσεις