ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρεβεγιόν στις φυλακές Κορυδαλλού: Κατάσχεσαν τα κινητά τους και επιχείρησαν να περάσουν άλλα

Ρεβεγιόν στις φυλακές Κορυδαλλού: Κατάσχεσαν τα κινητά τους και επιχείρησαν να περάσουν άλλα

Φυλακές Κορυδαλλού: Στη φωτογραφία που εξασφάλισε το Νewsbomb.gr βλέπουμε το κινητό που ετοιμαζόταν να παραδώσει στον συγγενή της όμως ήταν... άτυχη.

Στην Γ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού στην πτέρυγα που έγινε το τρικούβερτο γλέντι την ημέρα των Χριστουγέννων θα κατέληγε το κινητό τηλέφωνο που βλέπετε στη φωτογραφία που εξασφάλισε το Newsbomb.gr. Μία πτέρυγα όπου η πλειοψηφία των κρατουμένων είναι Ρομά με τις αρχές να ερευνούν αν ο έγκλειστος που θα παραλάμβανε το κινητό ήταν ένα από τα μέλη της παρέας που πόζαραν στη φωτογραφία αρά οι σωφρονιστικοί του είχαν κατασχέσει το κινητό μετά από έφοδο στο κελί του και τώρα αναζητούσε άλλο τρόπο για να συνεχίσει ακάθεκτος τις δουλειές του μέσα από το κελί.

Το κινητό που βλέπετε το εντόπισαν οι άνδρες της εξωτερικής φρουράς. Συγκεκριμένα την 31η Δεκεμβρίου και ώρα 09.45 μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τον εξωτερικό φρουρό που εκτελούσε υπηρεσία στο εξωτερικό θυρωρείο, βρέθηκε να έχει στην κατοχή της επιμελώς κρυμμένη στη τσάντα της, συσκευή κινητού τηλεφώνου μήκους 7 εκατοστών.

Το σωματείο υπαλλήλων εξωτερικής φρουράς καταστημάτων κράτησης Αττικής (ΣΥΕΦΚΚΑ) εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση αναφέροντας : Συγχαίρουμε τον εξωτερικό φρουρό Τ.Π για τον επαγγελματισμό που επέδειξε κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του στο εξωτερικό θυρωρείο του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού 1.Οι συνάδελφοι εξωτερικοί φρουροί που εκτελούν υπηρεσία στο εξωτερικό θυρωρείο του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού 1 για άλλη μια φορά απέτρεψαν με τον επαγγελματισμό τους την εισαγωγή παράνομων αντικειμένων.

Υπενθυμίζουμε ότι οι επιτυχίες της εξωτερικής φρουράς είναι πολλές αποτρέποντας την εισαγωγή εντός του καταστήματος ναρκωτικών, κινητών τηλεφώνων και διαφόρων άλλων παράνομων αντικειμένων.