ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αγία Βαρβάρα: Ο πεθερός περίμενε τον γαμπρό του στην αυλή και τον σκότωσε εν ψυχρώ

Αγία Βαρβάρα: Ο πεθερός περίμενε τον γαμπρό του στην αυλή και τον σκότωσε εν ψυχρώ

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα, ο 69χρονος περίμενε τον γνωστό γιατρό και γαμπρό του να γυρίσει στο σπίτι του στην Αγία Βαρβάρα και τον σκότωσε εν ψυχρώ έπειτα από καυγά 

Σοκ επικρατεί στην Αγία Βαρβάρα μετά την άγρια δολοφονία που σημειώθηκε με έναν 69χρονο να πυροβολεί και να δολοφονεί τον 57χρονο γαμπρό του στην αυλή του σπιτιού του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα, ο 69χρονος περίμενε τον γνωστό γιατρό και γαμπρό του να γυρίσει στο σπίτι του στην Αγία Βαρβάρα. Στην αρχή τσακώθηκαν άγρια και μετά τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο 69χρονος πυροβόλησε τον πατέρα τριών παιδιών με καραμπίνα.

Αμέσως στο σημείο της δολοφονίας έφτασαν αστυνομικοί, τους οποίους κάλεσε ο γιος του δράστη και μένει στην ίδια πολυκατοικία όπου έγινε το φονικό. Εκείνος, που είναι επίσης αστυνομικός, φαίνεται πως άκουσε τους πυροβολισμούς και κάλεσε τους συναδέλφους του, οι οποίοι μόλις έφτασαν είδαν τον 69χρονο με την καραμπίνα στα χέρια και τον συνέλαβαν.

Ο 69χρονος φαίνεται να άφησε το ένα από τα παιδιά του στον γιο του και περίμενε τον γαμπρό του έξω από το σπίτι του. Όπως φέρεται να είπε ο πεθερός, ο 57χρονος φέρεται να κακοποιούσε την κόρη του και αυτός ήταν ο λόγος που τον πυροβόλησε και τον σκότωσε.

Από την πλευρά του, πάντως, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Νίκος Ρήγας μιλώντας στο MEGA, σημείωσε: «Ό,τι και να έχει γίνει, μία ανθρωποκτονία είναι ανθρωποκτονία και δεν πρέπει να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Εκτός από το θύμα που φεύγει από τη ζωή και τον θύτη που καταστρέφει το υπόλοιπο της ζωής του, μένουν πίσω παιδιά χωρίς πατέρα και μία διαλυμένη οικογένεια. Ο δράστης έχει συλληφθεί και θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη».