ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μάγος από την… Γκάμπια εξαπατούσε πολίτες

Μάγος από την… Γκάμπια εξαπατούσε πολίτες

Την επίλυση προσωπικών διαφορών και προβλημάτων υποσχόταν ένας 33χρονος από την Γκάμπια που εμφανιζόταν ως μάγος.

Ο 33χρονος από την Γκάμπια, συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής (14/11), στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, κατηγορούμενος για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, συνελήφθη ο 33χρονος ο οποίος με το πρόσχημα της επίλυσης προσωπικών προβλημάτων εξαπατούσε πολίτες, αποσπώντας χρηματικά ποσά, εμφανιζόμενος ως μάγος.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, προσποιούμενοι προσωπικά προβλήματα, εμφανίστηκαν στον 33χρονο προκειμένου να τους βοηθήσει να τα επιλύσουν. Στη συνέχεια ο συλληφθείς απαίτησε το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ και κατά το χρόνο που παρέλαβε προσημειωμένο χαρτονόμισμα ως προκαταβολή από τους ανωτέρω αστυνομικούς συνελήφθη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα, τα οποία χρησιμοποιούσε κατά τη διάρκεια που εξαπατούσε τους πελάτες του, φωτογραφίες πελατών-θυμάτων καθώς και διαφημιστικά φυλλάδια με αναγραφόμενη την ιδιότητα του.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Πηγή: cretalive.gr

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων