ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρόδος: Νεαρός μπάρμαν κατηγορείται για βιασμό 17χρονης τουρίστριας

Ρόδος: Νεαρός μπάρμαν κατηγορείται για βιασμό 17χρονης τουρίστριας

Μια περίεργη καταγγελία που αναμένεται να ξεκαθαρστεί στα δικαστήρια, διαδραματίστηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (4/8/2015) στη Ρόδο, ανάμεσα σε έναν 28χρονο μπάρμαν που εργάζονταν σε κατάστημα στο Νιοχώρι και μια 17χρονη Νορβηγίδα.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές, η 17χρονη κατήγγειλε τον 28χρονο ομογενή από την Αλβανία, ότι την οδήγησε σε πυλωτή πολυκατοικίας που βρίσκεται σε κοντινό σημείο με το μπαρ όπου και την ανάγκασε σε εξώγαμη συνουσία!

Ο ίδιος ο 28χρονος, στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ρόδου που τον συνέλαβαν, υποστήριξε ότι όλα έγιναν με την θέλησή της.

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι η 17χρονη μαζί με άλλες φίλες της διασκέδαζαν στο κατάστημα όπου ο 28χρονος ήταν μπάρμαν.

Εκεί γνωρίστηκαν και από κοινού συμφώνησαν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα να τη συνοδεύσει για να βρουν τις φίλες της.

Αντί για τις φίλες της, ο 28χρονος την οδήγησε σε πυλωτή πολυκατοικίας που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το μπαρ όπου και τελικά ισχυρίστηκε ότι την εξανάγκασε σε συνουσία.

Η ίδια, κατέθεσε ότι φοβόταν να αντιδράσει σε αυτό που γίνονταν, εξαιτίας της σωματικής διάπλασης του 28χρονου γι αυτό και δεν διαμαρτυρήθηκε αρχικά. Μάλιστα, όπως παραδέχθηκαν και οι δύο στις καταθέσεις τους, στη συνέχεια (μετά τη συνουσία) επέστρεψαν κι οι δυο τους στο μπαρ, όπου ο 28χρονος την κέρασε ποτό και στη συνέχεια αναχώρησαν μαζί!

Τα ξημερώματα, όταν η 17χρονη διηγήθηκε την περιπέτεια αυτή στις φίλες της, αποφάσισαν από κοινού να πάνε στην αστυνομία, όπως κι έγινε.

Αμέσως κινήθηκε διαδικασία σύλληψης του 28χρονου, ο οποίος και κρατείται προκειμένου να προσαχθεί σήμερα (5/8) στην ανακρίτρια. Σε βάρος του η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Ρόδου κίνησε ήδη διαδικασία ποινικής δίωξης.

Η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει πλέον στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Πηγή: rodiaki.gr

Σχετικές ειδήσεις