ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γυναικολόγος διατηρούσε «οπλοστάσιο» με καλάσνικοφ, μαχαίρια και χιλιάδες σφαίρες

Γυναικολόγος διατηρούσε «οπλοστάσιο» με καλάσνικοφ, μαχαίρια και χιλιάδες σφαίρες

Πέντε καραμπίνες, δύο καλάσνικοφ, χιλιάδες σφαίρες, μαχαίρια και άλλα αντικείμενα έκρυβε στο σπίτι και το αυτοκίνητό του ένας γυναικολόγος που εργάζεται σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Μπροστά σε ένα μικρό οπλοστάσιο βρέθηκε η Αστυνομία κατά τον έλεγχο που διενήργησε στο σπίτι και το αυτοκίνητο ενός 41χρονου γυναικολόγου από τη Ρουμανία.

Ο γιατρός βρέθηκε στο στόχαστρο των Αρχών μετά από πληροφορίες που συνέλεξαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας.

Κατά την διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν δύο πολεμικά όπλα (καλάσνικοφ), με τρεις γεμιστήρες και μεταλλική ξιφολόγχη, δυο πιστόλια, με είκοσι γεμιστήρες, πέντε κυνηγετικά όπλα, με τρεις γεμιστήρες, δυο μεταλλικά ξίφη, με μήκος λάμας 72 και 36 εκατοστά αντίστοιχα, 5.000 σφαίρες, οκτώ μαχαίρια, κουκούλες, χειροπέδες, αλεξίσφαιρο γιλέκο, κυάλια, γάντια και πολλά ακόμα εξαρτήματα όπλων.

Ο ίδιος δήλωσε συλλέκτης ενώ η αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα και τα κατασχεθέντα είδη, θα αποσταλούν, για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικές ειδήσεις