ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βόλος: Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε συμπλοκή με έμπορο ναρκωτικών

Βόλος: Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε συμπλοκή με έμπορο ναρκωτικών

Στη σύλληψη ενός άνδρα και μιας γυναίκας οι οποίοι κατηγορούνται για υποθέσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά προχώρησε η Αστυνομία.

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός 36χρονου έμπορου ναρκωτικών, την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του στην πόλη του Βόλου. Οι αστυνομικοί που τον παρακολουθούσαν (μαζί με τη σύντροφό του) τον πλησίαζαν και του φανέρωσαν την ταυτότητά τους.

Εκείνος αρνήθηκε να συνεργαστεί και κατά τη συμπλοκή που ακολούθησε, ο δράστης τραυμάτισε με κλωτσιές και γροθιές δύο αστυνομικούς.

Παρά την αντίστασή του οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον βάλουν στο περιπολικό. Τότε όμως κατάφερε να τραυματίσει και τρίτο αστυνομικό. Λίγο αργότερα, συνελήφθη και η 49χρονη σύντροφός του.

Ο 36χρονος συνελήφθη, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, με ποινή κάθειρξης έντεκα ετών και χρηματική ποινή 80.000 ευρώ, για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, όπου διαμένει και η 49χρονη ημεδαπή, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

- ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους 16,22 γραμμαρίων,
- ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), συνολικού βάρους 16,14 γραμμαρίων,
- ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 7,82 γραμμαρίων,
- 70 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχαν χωρίς ιατρική συνταγή,
- ένα μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και ένα τσεκούρι,
- το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι 3 αστυνομικοί που τραυματίστηκαν ελαφρά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομειο του Βόλου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Σχετικές ειδήσεις