ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βραχάτι - Συγκλονίζει το σημείωμα του 85χρονου που σκότωσε τον ένα του γιο για το «καλό» του άλλου

Βραχάτι - Συγκλονίζει το σημείωμα του 85χρονου που σκότωσε τον ένα του γιο για το «καλό» του άλλου

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Βραχάτι Κορινθίας μετά την απίστευτη τραγωδία που αποκαλύφθηκε χθες, Τρίτη (21/06/2016), όταν ένας ηλικιωμένος πατέρας πυροβόλησε συνολικά έξι φορές και σκότωσε τον 49χρονο γιο του, βάζοντας στη συνέχεια και ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΡΑΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ

Οι κάτοικοι της περιοχής δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πώς συνέβη το κακό, το οποίο αποκάλυψε μια δραματική οικογενειακή ιστορία, όπως προκύπτει και από το συγκλονιστικό ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε πίσω του ο πατέρας δράστης και αυτόχειρας.

Σε αυτό, ο πατέρας έγραφε χαρακτηριστικά: «Την πράξη μου αυτή την έκανα για να απαλλάξω το δεύτερο γιο μου από το δυσβάστακτο βάρος να φροντίζει τον αδερφό του».

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Τρίτης, όταν ένας κάτοικος του χωριού, ενημέρωσε την αστυνομία, ότι άκουσε πυροβολισμούς από συγκεκριμένο σπίτι στη γειτονιά του.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μαρτυρίες από το σημείο της τραγωδίας:

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί, οι οποίοι εντόπισαν ένα νεκρό ηλικιωμένο άντρα στην αυλή του σπιτιού ο οποίος είχε, στο ύψος του αυχένα, ένα περίστροφο. Ακολούθως, προχωρώντας στο εσωτερικό του σπιτιού εντόπισαν έναν ακόμη άνδρα, επίσης νεκρό.

Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, επρόκειτο για έναν πατέρα και το γιο του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο πατέρας πυροβόλησε συνολικά έξι φορές τον 49χρονο γιο του μέσα στο σπίτι και κατόπιν βγήκε στην αυλή και αυτοκτόνησε από τις τύψεις.

Οι αστυνομικοί ψάχνοντας το σπίτι εντόπισαν το ιδιόχειρο σημείωμα του 85χρονου. Όπως όλα δείχνουν, ο δράστης πατέρας είχε προσχεδιάσει το έγκλημα και είχε αφήσει στο κομοδίνο ιδιόχειρο σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους της πράξης του.

Στο ίδιο σημείο βρέθηκε κι ακόμη ένα σημείωμα, κάτι σαν διαθήκη, στο οποίο ο τραγικός πατέρας ανέφερε ότι άφηνε στον μικρότερο γιο του ένα χρηματικό ποσό για να τα βγάλει πέρα.

Σχετικές ειδήσεις