ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Απίστευτο βίντεο στη Μύκονο: Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου συλλαμβάνει «βαποράκι» Πακιστανό

Απίστευτο βίντεο στη Μύκονο: Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου συλλαμβάνει «βαποράκι» Πακιστανό

Η μάστιγα της εγκληματικότητας σαρώνει τα ελληνικά νησιά - Οι δυνάμεις της αστυνομίας δεν επαρκούν και οι αλλοδαποί αλωνίζουν - Η καταγγελία του ίδιου του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου Μιλτιάδη Ατζαμόγλου είναι ανατριχιαστική - Ήρθε στα χέρια με Πακιστανούς που πουλούσαν ναρκωτικά στο νησί και με τη βοήθεια κατοίκων τους «συνέλαβε»

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μυκόνου, Μιλτιάδης Ατζαμογλου προχώρησε σε μια ανατριχιαστική καταγγελία περι ναρκωτικών που εξελίχτηκε μπροστά στα μάτια του.

Σερβιτόροι , υπάλληλοι σεκιούριτι του δήμου αλλά και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου, πρωταγωνίστησαν σε έναν άνευ προηγουμένου καβγά.

Δείτε το βίντεο με τον «εξουδετερωμένο» Πακιστανό

Ο ένας ύποπτος βρίσκεται ξαπλωμένος στο έδαφος, ενώ ο φίλος του κάθεται στα σκαλοπάτια με σκισμένη τη μπλούζα από τη συμπλοκή. Πρόκειται για εκείνο που «προσποιήθηκε τον τουρίστα με καπέλο Μύκονος, έτρεξε, τον πιάσαμε και τον κρατάμε και αυτόν...» αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο κ. Ατζαμόγλου.

Διαβάστε την καταγγελία του Προέδρου:

«Από τη μια δεν ήθελα να γράψω αλλά από την άλλη σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι η κόρη ενός φίλου, η αδερφή ενός κολλητού ή η ξαδέρφη σου με την φίλη της όπως ήταν και η δίκη μου !!!

Εχτές λοιπόν μετά τη δουλειά και αφού κλείσαμε τα μαγαζιά μας εγώ και μερικοί φίλοι πήγαμε κατά τις 3 σε γνωστό μπαράκι της Μικρής Βενετίας να πιούμε ποτό κατά τις 4 είπαμε να αλλάξουμε μπαρ να πιούμε άλλο ένα αλλά να μην αργήσουμε πολύ γιατί το πρωί όλοι είχαμε δουλειά !!! Στο δρόμο μας προηγούνταν τα κορίτσια της παρέας (λίγο μπροστά) και συνάντησαν ένα Πακιστανό που προσφέρθηκε να τους δώσει οδηγίες για το πιο μπαράκι είναι καλό και να τους πουλήσει και κάτι να φτιαχτούν.

Αμέσως εμείς που είμασταν από πίσω υποψιαστήκαμε τον πονηρό σκοπό του αλλά προσποιηθήκαμε τους τουρίστες για να δούμε που το πάει ! Δίπλα πέρασε ένας άλλος Πακιστανός πολύ μοδάτος και περιποιημένος με ένα ζευγάρι Άγγλων και αφού χαιρέτησε το συνεργό του πούλησε στους Άγγλους λίγη κοκαΐνη. Οι υποψίες μας είχαν επιβεβαιωθεί και έτσι αποφασίσαμε να σταματήσουμε αυτό το κακό γιατί αύριο μπορεί να ήταν κάποιος δικός σου άνθρωπος.

Ο Πακιστανός άρχισε να τρέχει και τον κυνηγήσαμε .... πέσαμε σουρό δεμάτι μπροστά σε γνωστό σουβλατζίδικο και έγινε σαματάς! Εγώ φώναζα βοήθεια βοήθεια πιάστε τον και ευτυχώς ήρθα τόσο τα παιδιά που δουλεύουν σε γειτονικό μπαρ του και τους ευχαριστώ όλους πολύ, όσο και οι Σεκιούριτοι του Δήμου που περνούσαν από εκεί .

Πέρασε όλη η σπείρα των Πακιστανών που τριγυρνάνε στα σοκάκια προσπαθώντας να μας αποπροσανατολίσουν και να γλιτώσουν το φίλο τους. Ένας μάλιστα ήρθε και πούλησε άγρια μαγκιά προσποιούμενος τον τουρίστα αλλά ευτυχώς με τη βοήθεια των ανθρώπων εκεί τον ακινητοποιήσαμε ώσπου ήρθε η αστυνομία και ανέλαβε την κατάσταση ! (ευχαριστώ την αστυνομία που κάνει τα αδύνατα δυνατά να ανταποκριθεί σε κάθε πρόβλημα )

Πάνω τους βρέθηκαν ναρκωτικά (χασίς και κοκαΐνη) και πολλά χρήματα !

Παρακαλώ πολύ όλοι εσείς που τους βλέπετε να κάθονται στις γειτονιές σας μην κάθεστε με σταυρωμένα χέρια ! Πάρτε τηλέφωνο την αστυνομία όπως έκανα και εγώ ! Με επιμονή διαρκή ! Ώστε να αντιληφθούν το πρόβλημα !

Και εσείς Μυκονιάτες με τα μπαρ στο Κάστρο, στη Σκάρπα και τη Μικρή Βενετία μην τους ανέχεστε !!! Κάθε μέρα τους συναντάτε .... δυό δυό να στέκονται ύποπτα και περίεργα κοντά στα μαγαζιά σας !

Βγάλτε τους από εκεί !!!

Αύριο μπορεί να πουλήσουν ναρκωτικά ή να βιάσουν το δικό σας παιδί !!!

Περιμένω κλασσικά οι γνωστοί άγνωστοι να πουν πως πάλι φταίει ο Δήμος και η Δημαρχία !

Εγώ θα πω πως φταίει η ίδια η αδιαφορία της κοινωνίας μας και η ανοχή μας !

Και επειδή ως συνήθως φταίω εγώ που μιλάω σαν δημοκράτης και έχω μάθει να ακούω τα καλά και τα κακά ομολογώ πως δεν θα σταματήσω να μιλάω και να υπερασπίζω τις απόψεις μου.

Αφενός γιατί είμαι ευσυνείδητος και έχω τη συνείδησή μου καθαρή πως εγώ προσωπικά τουλάχιστον κάνω ότι μπορώ . Δεν σταυρώνω τα χέρια !

Αφετέρου η ελευθερία του λόγου είναι μια από τις βασικές ελευθερίες του ανθρώπου !

Ξέρω πως είστε πολλοί όλοι εσείς που νοιάζεστε και δεν αδιαφορείτε !

Ξέρω πως μπορούμε να δώσουμε αγώνες μαζί μέσα από τις διαφωνίες μας αλλά και μέσα από όλα όσα συμφωνούμε !!!

Ας αποδείξουμε όλοι λοιπόν πως δεν είμαι ο μόνος που φταίει μέσα στο Δήμο για όλα όσα συμβαίνουν στο νησί αλλά και ο ένας από τους λίγους που ενεργεί πάντα δυναμικά!

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για την σύλληψη των δύο Πακιστανών

Την 12-07-2017 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 23 και 28 ετών, διότι διέθεταν προς πώληση ναρκωτικές ουσίες. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.250€. Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα μας».

MIKONOS 1

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Μυκόνου

Σχετικές ειδήσεις