ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ με πτώμα στο Γέρακα

Θρίλερ με πτώμα στο Γέρακα

Νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο εντοπίστηκε ένας άνδρας στο Γέρακα.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός, με τραύμα στο κεφάλι στη διασταύρωση των λεωφόρων Μαραθώνος και Σπάτων, σε κεντρικό σημείο του Γέρακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο ανήκει σε 59χρονο άνδρα.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο 59χρονος είναι πατέρας ενός 23χρονου που βρίσκεται στη φυλακή, κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία 20χρονου φοιτητή στην Πεντέλη.

Το θύμα φέρεται να έχει πυροβοληθεί την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό του και βλήθηκε από δυο σφαίρες στο κεφάλι και δυο στον ώμο.

Την Αστυνομία ειδοποίησαν περαστικοί που αντίκρυσαν τον άνδρα νεκρό μέσα στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο δράστης ήταν πεζός.

Υπολογίζεται ότι το έγκλημα συνέβη γύρω στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ ο νεκρός εντοπίστηκε περίπου 3 ώρες μετά. Μάλιστα, η μηχανή του αυτοκινήτου ήταν αναμμένη.

Ποια σενάρια εξετάζει η Αστυνομία

Το πρώτο σενάριο που εξετάζει η Αστυνομία είναι να υπήρχαν προσωπικές διαφορές του δράστη ή των δραστών με το θύμα,. Το δεύτερο είναι η αντεκδίκηση λόγω της υπόθεσης με τη δολοφονία του φοιτητή στην Πεντέλη, στην οποία φέρεται δράστης να είναι ο γιος του 59χρονου, ωστόσο αυτό το ενδεχόμενο δεν εκτιμάται ως πολύ πιθανό.

Τραγικό πρόσωπο η σύζυγος

Κλαίγοντας ήρθε στο σημείο της δολοφονίας η σύζυγος του 59χρονου, η οποία στη συνέχεια πήγε στις φυλακές όπου κρατείται ο γιος του θύματος για να τον ειδοποιήσει για το χαμό του πατέρα του

Δείτε φωτογραφίες στη gallery του newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις