Παιδεραστής - Ωδείο: Κάνουν φύλλο και φτερό τα αρχεία του για να δουν αν υπάρχουν κι άλλα θύματα

Παιδεραστής - Ωδείο: Κάνουν φύλλο και φτερό τα αρχεία του για να δουν αν υπάρχουν κι άλλα θύματα

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει τις έρευνες η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να ανακαλύψει αν υπάρχουν και άλλα ανήλικα κορίτσια που ενδεχομένως να έχουν πέσει θύματα του Παναγιώτη Δράκου είναι ο 60χρονος του παιδόφιλος καθηγητής που ασελγούσε σε κοριτσάκια 9 έως 11 ετών και τα φωτογράφιζε, σε ωδείο των βορείων προαστίων - Η αστυνομία εκτιμά ότι τώρα θα «ανοίξουν» και άλλα στόματα προκειμένου να ξεδιπλωθεί το κουβάρι των πράξεών του. 

Ο Παναγιώτης Δράκος είναι ο καθηγητής μουσικής σε ωδείο στα βόρεια προάστια που συνελήφθη για κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών – μαθητριών του. Μάλιστα έχει κι ο ίδιος δύο παιδιά.

Ο παιδόφιλος ομολόγησε τις πράξεις του και οδηγήθηκε στη λεγόμενη φυλακή των βιαστών και των παιδεραστών στην Τρίπολη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ 

Ο 60χρονος στην ομολογία του είπε ότι μόνο αυτά τα 3 κοριτσάκια έχει κακοποιήσει, ωστόσο οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει ήδη να κάνουν «φύλλο και φτερό» τους σκληρούς δίσκους και τα αρχεία του διεστραμμένου άντρα.

Ο Δράκος φέρεται να ασέλγησε σε 3 κορίτσια, τα 2 εννιά ετών, το άλλο 10, τα οποία τα φωτογράφιζε κιόλας εκείνη την ώρα.
«Ναι, αυτά που μου περιγράφετε τα έχω κάνει. Όμως δεν έχω πειράξει άλλα παιδιά» είπε στην πολύωρη ομολογία του. «Από κάποια φάση και μετά κύλησα σε αυτό και δεν μπορούσα να το ελέγξω. Τα όπλα που βρήκατε, μ΄αρέσουν. Κάνω συλλογή και τα έχω για την προσωπική μου ασφάλεια».

Την ίδια ώρα φίλοι και συνάδελφοί του δεν πιστεύουν ότι Δράκος ήταν παιδεραστής, καθώς, όπως λένε, ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, καλλιεργημένος και με άριστη σχέση με τα παιδιά. Μάλιστα είχε εμφανιστεί πρώτο φλάουτο στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και πολλοί γονείς τον επέλεγαν να διδάξει στα παιδιά τους λόγω της επαγγελματικής εμπειρίας του.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του παιδόφιλου, καθώς και σε σωματική έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Δύο ηλεκτρονικοί φορητοί υπολογιστές, εξωτερικός σκληρός δίσκος και μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Επίσης: δύο πιστόλια, δίκαννο με κομμένη την κάνη και το κοντάκι, κάνη, κλείστρο, έξι μαχαίρια και δύο πτυσσόμενες ράβδοι, 549 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, δύο φυσίγγια και δύο κάλυκες κυνηγετικού όπλου.

Πώς έπεσε ο παιδόφιλος στα χέρια της αστυνομίας

Ο 60χρονος καθηγητής μουσικής ο οποίος δίδασκε σε Ωδείο των βορείων προαστίων με τις αρρωστημένες ορέξεις συνελήφθη μετά από καταγγελία των γονιών 9χρονης η οποία δεν άντεξε και τους είπε όλα όσα περνούσε στα χέρια του.

Πώς αποκάλυψε η 9χρονη το μαρτύριο που περνούσε

Το παιδί από το καλοκαίρι δήλωνε ότι δεν θέλει να ξαναπάει στο ωδείο, αλλά δεν έλεγε το γιατί.

Τελικά, μετά από πιέσεις των γονιών της, τους είπε ότι ο 60χρονος ασελγούσε σε βάρος της δίνοντάς τους και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Οι γονείς έσπευσαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν τον 60χρονο ο οποίος και συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν φωτογραφίες με τα ανήλικα θύματά του την ώρα που ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Μετά από αυτά ξετυλίχθηκε το κουβάρι και κατάφεραν οι αστυνομικοί να συλλάβουν τον κατηγορούμενο μουσικό.