ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πάτρα: 18 χρόνια φυλάκισης στον πατέρα που βίαζε τη κόρη του

Πάτρα: 18 χρόνια φυλάκισης στον πατέρα που βίαζε τη κόρη του

Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πατρών αναβίωσαν την Τετάρτη (30/5) οι μνήμες της φρικιαστικής ιστορίας που αποκαλύφθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο μετά την καταγγελία της κοπέλας.

«Με βίαζε ο πατέρας μου από τα έξι μου χρόνια», ήταν μία από τις φράσεις που ακούστηκαν στο δικαστήριο, κατά την περιγραφή της φρίκης που ζούσε στα χέρια του ίδιου της του πατέρα, η 19χρονη σήμερα κοπέλα.

Η απόφαση του δικαστηρίου ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (31/5).

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, η καταγγελία της ανήλικης τότε κοπέλας που συγκλόνισε ένα νησί του Ιονίου και δίχασε μια οικογένεια, καθώς η μητέρα της 19χρονης σήμερα κοπέλας δεν πιστεύει την ίδια της την κόρη και επιμένει πως ο σύζυγός της είναι αθώος και πως ποτέ δεν θα προέβαινε στις πράξεις που του καταλογίζονται, του βιασμού και της αιμομιξίας.

Η 19χρονη κοπέλα κατέθεσε στο Δικαστήριο όλα όσα είχε καταγγείλει στην Αστυνομία, τονίζοντας πως ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν 6 ετών μέχρι και τα 10 περίπου. Ενώ υποστήριξε ότι τόσο καιρό το έκρυβε καθώς ο άνδρας της ασκούσε ψυχολογική βία αλλά τελικά δεν άντεξε…

Σχετικές ειδήσεις