ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εξέλιξη – σοκ στην άγρια δολοφονία άνδρα στους Θρακομακεδόνες

Εξέλιξη – σοκ στην άγρια δολοφονία άνδρα στους Θρακομακεδόνες

Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία στους Θρακομακεδόνες με θύμα έναν 65χρονο – Τι δείχνουν οι έρευνες της Αστυνομίας – Ποιοι και γιατί σκότωσαν με μένος τον άτυχο άνδρα

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που «βλέπουν» το φως στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας 65χρονου μέσα στο σπίτι του στους Θρακομακεδόνες.

Ήταν βράδυ Τρίτης (21/08/2018) όταν ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στη μονοκατοικία στην οποία διέμενε. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας κατέληξαν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για έγκλημα.

Σύμφωνα με το Cnn.gr, οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του και χρησιμοποιώντας τη ζώνη του, του έσφιξαν το λαιμό, με αποτέλεσμα το θύμα να χάσει τη ζωή του.

Κίνητρο η ληστεία

Οι αστυνομικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι κίνητρο ήταν η ληστεία, καθώς το σπίτι έφερε ίχνη έρευνας. Μάλιστα, το πιθανότερο είναι το θύμα να άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους του, αφού δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασεις στο διαμέρισμα.

Ο 65χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στην κρεβατοκάμαρά του. Από πρώτη εκτίμηση των Αρχών, ο θάνατός του επήλθε 48 ώρες πριν, ενώ λόγω της εκτεταμένης σήψης, εκτός από τη ζώνη στο λαιμό που αποδεικνύει τον ασφυκτικό θάνατο, δεν είναι ακόμη σε θέση να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν και άλλα χτυπήματα στο κεφάλι ή σε άλλα σημεία του σώματος.

Ο άτυχος άνδρας ήταν συνταξιούχος και ζούσε μόνος του στο σπίτι. Γείτονες παρατήρησαν πως τα τελευταία 24ωρα η πίσω πόρτα του διαμερίσματος παρέμενε ανοιχτή. Παρά το γεγονός ότι καλούσαν τον 65χρονο, κανείς δεν απαντούσε, με αποτέλεσμα να ενημερώσουν την Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στον Άγιο Κωνσταντίνο: Μαθητής βρέθηκε αλυσοδεμένος χειροπόδαρα σε κολώνα σε κεντρικό σημείο

Ο άσσος στο μανίκι του Τραμπ: Πώς κρατάει στο χέρι τον Ερντογάν