ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηράκλειο: Δεν μπορείτε να φανταστείτε που είχε κρύψει την ηρωίνη (pics)

Ηράκλειο: Δεν μπορείτε να φανταστείτε που είχε κρύψει την ηρωίνη (pics)
Eurokinissi

Οι αστυνομικοί είχαν τις πληροφορίες για τη 42χρονη, έμενε μόνο να...εντοπιστούν τα ναρκωτικά

Με τις πλέον ευφάνταστες μεθόδους επιχειρούν οι επιτήδειοι να μεταφέρουν ναρκωτικά στην Κρήτη, ωστόσο και οι αστυνομικοί δεν εφησυχάζουν...

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, oι πληροφορίες που είχαν οι διωκτικές αρχές ήθελαν την 42χρονη Ελληνίδα που ταξίδευε από τη Θεσσαλονίκη στο Ηράκλειο να μεταφέρει ναρκωτικές ουσίες.

Στον καθιερωμένο έλεγχο ωστόσο δεν βρέθηκε κάτι, αλλά η έρευνα συνεχίστηκε αλλού.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου με τη χρήση ειδικού μηχανήματος διαπιστώθηκε ότι τα ναρκωτικά βρίσκονταν στον...πρωκτό της!

Συγκεκριμένα επρόκειτο για 80 γραμμάρια ηρωίνης, ποσότητα που κατασχέθηκε με την 42χρονη να παίρνει το δρόμο για τον εισαγγελέα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί τουλάχιστον δύο ανάλογες περιπτώσεις στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας (16/6), στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αερολιμένα, δύο άτομα, και συγκεκριμένα μία 42χρονη κι ένας 33χρονος κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, οργανώθηκε μία συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν και αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε η 42χρονη με τον 33χρονο και στη συνέχεια τέθηκαν σε διακριτική παρακολούθηση.

Σε έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο του Ηρακλείου και υπεβλήθησαν σε ιατρικές εξετάσεις κατά τις οποίες προέκυψε ότι η 42χρονη είχε αποκρύψει σε σημείο του σώματος της μια συσκευασία ηρωίνης βάρους 78 γραμμαρίων η οποία και κατασχέθηκε.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κοινή τους οικία κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής προανάκρισης, προέκυψε ότι οι δύο τπυς λειτουργούσαν κατ΄εντολή 63χρονου , ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Επιστήμονας προειδοποιεί: Εφιαλτικό σενάριο για την Ελλάδα - Τι θα συμβεί

Θεσσαλονίκη: Οδηγός ταξί έπαθε ΣΟΚ όταν κοίταξε στο πίσω κάθισμα (pics)

Σχετικές ειδήσεις