Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κορυφώνεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν στο κέντρο της Αθήνας (pics+vid)

Newsbomb

Στα γραφεία της Γενικής Ασφάλειας βρίσκεται από χθες το απόγευμα (10/02) ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν παραμονές Χριστουγέννων στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το απόγευμα της Δευτέρας (10/02) άνδρες της ασφάλειας πήγαν στο σπίτι του πατέρα της Βαλεντίν στο Παγκράτι και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια προκειμένου να δώσει κάποιες διευκρινήσεις για στοιχεία που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Ο πατέρας της 7χρονης εξετάζεται με την ιδιότητα του μάρτυρα, ωστόσο η ολονύχτια εξέτασή του σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής συνεχίζεται έως και αυτή την ώρα.

Αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες για την εξαφάνιση της Βαλεντίν ζήτησαν εξηγήσεις από τον πατέρα της για την εμφάνισή του στο αεροδρόμιο μία μέρα μετά την εξαφάνιση της μικρής και μετά ξανά από τρεις μέρες.

Οι ελληνικές Αρχές έχουν κινήσει διαδικασία ώστε να συνδράμουν στις έρευνες και οι γαλλικές Αρχές. Αυτό που έχουν ζητήσει είναι να βρεθεί σε ποιους ανήκουν οι γαλλικοί αριθμοί με τους οποίους επικοινωνούσε ο πατέρας της Βαλεντίν στο αεροδρόμιο και να βρεθούν τα άτομα αυτά για να εξεταστούν. Ελπίζουν έτσι, ότι πιθανόν να γνωρίζουν κάτι για την τύχη του παιδιού ή ακόμα και να γνωρίζουν πού είναι.

Τέλος, σύμφωνα με την εκπομπή, ενδέχεται να εξεταστεί ως μάρτυρας και η πρώην σύντροφος του πατέρα, η οποία βρίσκεται στη Γαλλία και φέρεται να είναι ένα από τα άτομα, που σύμφωνα με τον ίδιο, του είχαν προτείνει να δώσει τη Βαλεντίν για υιοθεσία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Απόκοσμο θέαμα: Η θάλασσα βάφτηκε με... αίμα - Εικόνες φρίκης