Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα Σμύρνη: «Με χτύπησαν με μεταλλικό γκλοπ στο κεφάλι» - Σοκάρει ο 29χρονος, θύμα των αστυνομικών

Newsbomb

«Με χτύπησαν με ανάποδο μεταλλικό γκλοπ στο κεφάλι» λέει ο 29χρονος Αλέξανδρος, περιγράφοντας την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε όταν μαζί με άλλα 4-5 άτομα διαμαρτυρήθηκαν για τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που μπήκαν με τέσσερις μηχανές στην πλατεία και πήγαν στα παγκάκια όπου κάθονταν πολίτες.

Σε βίντεο έχει καταγραφεί ο ξυλοδαρμός του 29χρονου, ο οποίος είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο ΕΜΠ και εργαζόμενος συμβασιούχος στον Δήμο Αθηναίων και διαμαρτυρήθηκε για την επιβολή προστίμου σε δύο οικογένειες.

Παρά το γεγονός ότι ο νεαρός φωνάζει ότι πονάει δέχεται και άλλα χτυπήματα. Προσπαθεί να ξεφύγει και όταν ο αστυνομικός τον πιάνει ξανά, ακολουθεί δεύτερος γύρος πιο βίαιων χτυπημάτων ακόμη και στο κεφάλι

Ο 29χρονος Αλέξανδρος μιλά στο MEGA για «απρόκλητη επίθεση» και συνεχίζει:

«Έχω μώλωπες και εκδορές παντού, στον αστράγαλο, στην κνήμη, στους μηρούς, στους γλουτούς, στην πλάτη. Μου έκαναν κεφαλοκλείδωμα για να μην μπορώ να αναπνεύσω, τραβήχτηκε ο αυχένας μου. Και το αποκορύφωμα όλων ήταν ότι με χτύπησαν με το μεταλλικό, πτυσσόμενο κλομπ, το οποίο γύρισαν ανάποδα, στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου. Εκεί ο πόνος ήταν αφόρητος».

Όπως καταγγέλλει, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να εμποδίσουν την καταγραφή του ξυλοδαρμού του από κινητό.

Ο νεαρός χαρακτήρισε απαράδεκτη τη δήλωση του Κωνσταντίνου Κυρανάκη που έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προσθέτοντας επιφυλάσσεται να κινηθεί νομικά κατά του βουλευτή της ΝΔ για την ενέργειά του αυτή.

Την ίδια ώρα είναι σε πλήρη εξέλιξη η εισαγγελική έρευνα και η ΕΔΕ από την αστυνομία για το περιστατικό βίας.

Η δικηγόρος του αστυνομικού που χτύπησε άγρια τον νεαρό μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ανέφερε ότι ο εν λόγω πολίτης αντιστάθηκε στη σύλληψη από τον εντολέα της, αφού είχε προηγηθεί επίθεση προς το πρόσωπό του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Ανησυχία για αρνητικό ρεκόρ Μαρτίου – Πάνω από 2.000 καταγράφηκαν τις πρώτες ώρες