Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πάτρα: «Το οξύμετρο της Τζωρτζίνας είχε απενεργοποιηθεί» - Τι αναφέρεται στη δικογραφία

Newsbomb

Νέες αποκαλύψεις «ξετυλίγουν» το κουβάρι αναφορικά με τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας από την Πάτρα

Ένα σημαντικό στοιχείο, το οποίο περιλαμβάνεται στη δικογραφία που αφορά την κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου, είναι πως το οξύμετρο, με το οποίο οι γιατροί παρακολουθούσαν τις κρίσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας ακόμα και από απόσταση, δεν λειτουργούσε, όταν εκδήλωσε το θανατηφόρο επεισόδιο.

Σύμφωνα με το Open, η γιατρός και η νοσηλεύτρια που μπήκαν στο δωμάτιο για να σώσουν την 9χρονη παρατήρησαν ότι από το οξύμετρο δεν ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος που προειδοποιούσε ότι πέφτουν οι σφίξεις και τα επίπεδα οξυγόνου του παιδιού. Στη δικογραφία -μεταξύ άλλων- αναφέρεται πως το παιδί ήταν απνοϊκό με βραδυκαρδία.

Σχετικά με τον ισχυρισμό της Ρούλας Πισπιρίγκου πως οι γιατροί έδωσαν κεταμίνη στην Τζωρτζίνα, στη δικογραφία υποστηρίζεται πως ο τελευταίος γιατρός επισκέφθηκε το παιδί μία ώρα πριν αυτό καταλήξει και επίσης πως στην κλινική δεν υπάρχει καν κεταμίνη.

«Είμαι μητέρα που έχω χάσει τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα πριν τη φυλακή»

Σημειώνεται ότι η 33χρονη, Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις της ανακρίτριας και να δώσει τη δική της εκδοχή, ενώ απολογήθηκε για περίπου 4,5 ώρες.

Απαντώντας στο γιατί την παραμονή του θανάτου της Τζωρτζίνας είπε στους γιατρούς: «αυτά τα επεισόδια που είδατε δεν είναι τίποτα. Το μεγάλο επεισόδιο δεν το έχει κάνει ακόμη!», η 33χρονη φέρεται να ισχυρίστηκε πως αυτό ήταν ένα «καμπανάκι» προς τους γιατρούς προκειμένου να έχουν τεταμένη την προσοχή τους, αφού από είχαν προηγηθεί τρία επεισόδια με ταχυκαρδίες και μία βραδυκαρδία.

Σχετικά με την ερώτησή της προς τους γιατρούς για το εάν υπάρχουν κάμερες στο νοσοκομείο, ισχυρίστηκε πως είχε σημειωθεί μια κλοπή και για το λόγο αυτό ρώτησε αν υπάρχει κάμερα προκειμένου να φυλάσσεται ο χώρος.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Με εκβίαζε, ήταν τρελή» λέει πρώην σύντροφός της