ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δίκη ηθοποιού με τον ταξιτζή: «Μη σου γαμ… μαλακ....» - Χαμός με τα ερωτικά βοηθήματα

Δίκη ηθοποιού με τον ταξιτζή: «Μη σου γαμ… μαλακ....» - Χαμός με τα ερωτικά βοηθήματα

Με βαριές αλληλοκατηγορίες μεταξύ του 24χρονου οδηγού ταξί και του κατηγορούμενου για τον βιασμό του και ήδη προφυλακισμένου ηθοποιού Γιώργου Καρκά συνεχίστηκε σήμερα (7/1) η δίκη για την υπόθεση, ενώ αίσθηση προκάλεσαν τα ερωτικά βοηθήματα αλλά και το πόπερ (jungle juice) που επεδείχθησαν στο δικαστήριο

Καταθέτοντας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας η αρραβωνιαστικιά του 24χρονου οδηγού ταξί εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο σύντροφος της λέει την αλήθεια για όσα συνέβησαν τη μοιραία νύχτα της 13ης Νοεμβρίου του 2018.

«Ήρθε στο χώρο που βρίσκομαι, ήταν χάλια, υποβασταζόμενος από τον φίλο του. Μου είπε ότι ο πελάτης του έριξε κάτι, ότι βρέθηκαν σε ένα δασάκι έχασε τις αισθήσεις του, ότι ξύπνησε και το παντελόνι του ήταν ξεκούμπωτο ενώ είδε τον πελάτη να του χαϊδεύει τις ρώγες», περιέγραψε η μάρτυρας, ενώ αναφέρθηκε στο σοκ που υπέστη ο νεαρός όταν την επόμενη ημέρα η ιατροδικαστής, στην οποία πήγαν μετά από προτροπή των αστυνομικών, τον ενημέρωσε για τα ευρήματα της.

«Εκεί που κάθομαι απέξω και τον εξετάζουν, ακούω ουρλιαχτά, βγήκε ωρυόμενος «τι κάνανε σε μένα», έκλαιγε ήταν σε άθλια κατάσταση είπε εξηγώντας ότι «μας είπαν ότι τον έχουν πειράξει από πίσω με θλον όργανο». «Αυτή ήταν η χειρότερη μέρα. Δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα του είχε κάνει τέτοιο πράγμα, φοβόταν μόνο μην τον κλέψουν. Όταν μπήκε στον ιατροδικαστή βγήκε άλλος άνθρωπος, δεν μπορούσε να μιλήσει! Του είχαν πεταχτεί οι φλέβες». Η ίδια χαρακτήρισε τον σύντροφο της αφελή που δέχτηκε να τον κεράσει καφέ ο κατηγορούμενος και επέμεινε για την αξιοπιστία του. «Τρία χρόνια είμαστε μαζί, δεν έχω καμία αμφιβολία για την ειλικρίνεια του, δεν θα επιχειρούσα να ξεκινήσω οικογένεια με έναν άνθρωπο για τον οποίο θα είχα αμφιβολίες», τόνισε. Η ίδια νωρίτερα τόνισε πως ο 24χρονος «έμοιαζε να έχει κενά μνήμης, αναρωτιόταν διαρκώς γιατί δεν θυμάται και τι του έριξε ο Καρκάς στον καφέ» ενώ ανέφερε πως ο κατηγορούμενος ηθοποιός την προηγούμενη ημέρα είχε ψάξει στο διαδίκτυο για «σκληρό πορνό με ταξιτζήδες».

Η κατάθεση της μάρτυρος διεκόπη μετά από ένταση μεταξύ των συνηγόρων με τον μεν συνήγορο πολιτικής αγωγής να αποκαλεί ποταπό τον δικηγόρο υπεράσπισης του ηθοποιού και τον δεύτερο να τον χαρακτηρίζει ανάγωγο!

Στη συνέχεια κατέθεσε στο δικαστήριο η ψυχολόγος Χ. Αντωνοπούλου που εξέτασε τον 24χρονο οδηγό ταξί τονίζοντας πως υπέστη τρία διαδοχικά σοκ.

«Ο οδηγός ταξί είχε μετατραυματικό σοκ και τα συναισθήματα του διαφοροποιούνται όταν η μνήμη φέρνει ξανά το περιστατικό. Είχε στο ταξί έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, έναν άνθρωπο για τον οποίο δε γνωρίζει εάν είναι ζωντανός ή έχει πάθει κάτι και μετά μαθαίνει ότι υπήρχαν κάποιες ουσίες που μπορεί να έχει πιει και αυτός με τον καφέ του και έχουμε τον εγκέφαλο να διεγείρεται για δεύτερη φορά. Βρίσκεται σε μια κατάσταση που δεν είναι ελεγχόμενη και στην πορεία το τρίτο σοκ έρχεται όταν μαθαίνει ότι έχει βιαστεί σύμφωνα με την ιατροδικαστική απόφαση», ανέφερε η ψυχολόγος, η οποία στη συνέχεια επιχείρησε να σκιαγραφήσει το προφίλ του ηθοποιού, κάνοντας λόγο για προμελετημένη διαδικασία.

«Το θλον όργανο που είναι το αντικείμενο με το οποίο έγινε ο βιασμός δείχνει ότι είχε στόχο την ταπείνωση, τον έλεγχο και την πειθαρχία του υποκείμενου του πόθου», ενώ έκανε λόγο για σαδομαζοχιστικές συμπεριφορές του κατηγορουμένου, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της υπεράσπισης. «Δεν τον έχετε εξετάσει καν, πως λέτε τέτοια πράγματα, που βασίζετε τα συμπεράσματα αυτά;» με την ίδια να απαντά πως έχει διαβάσει συνεντεύξεις του αλλά και τη δικογραφία.

Αίσθηση προκάλεσαν τα ερωτικά βοηθήματα αλλά και το πόπερ (jungle juice) που επεδείχθησαν στη μάρτυρα κατά την κατάθεσή της, ενώ ένταση προκλήθηκε μεταξύ κατηγορούμενου και πολιτικώς ενάγοντα με αφορμή τη χρήση ουσιών στην οποία αναφέρθηκε η ψυχολόγος.

Ηθοποιός: Ποιες ουσίες;

Ταξιτζής: Αυτές που πίνεις

Ηθοποιός: Κι εσύ πουλάς

Ταξιτζής: Μη σου γαμησω, που θα μου πεις ότι πουλάω μαλακιστηρι

Ακροατήριο: Κάτσε κάτω τραμπούκε

«Βρίσκομαι εδώ μόνο και μόνο γιατί έχω πειστεί για την αθωότητα του παιδιού μου αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ να τον υπερασπιστώ σε ένα τόσο βαρύ κακούργημα», δήλωσε ο πατέρας του ηθοποιού Αντώνης Καρκάς παίρνοντας τη σκυτάλη των μαρτυρικών καταθέσεων. «Δεν είναι δυνατόν ο Γιώργος που δεν πειράζει μύγα να έχει κάνει τέτοιο πράγμα και γι αυτό κι έχω φέρει αποδείξεις», τόνισε ενώ άφησε αιχμές για τα κίνητρα του οδηγού ταξί. «Αισθάνονταν ότι θα μπλέξει επειδή μετέφερε στο νοσοκομείο έναν νεκρό, έναν λιπόθυμο. Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και συγκεκριμένα σε πρωινή εκπομπή διαβάστηκε ότι είχε εμπλοκή με ναρκωτικά και εγκληματική οργάνωση» είπε, προσθέτοντας ότι ενδεχομένως να είχε κίνητρο ακόμα και το να διεκδικήσει χρήματα! Αναφερόμενος στην επίμαχη νύχτα στο αλσύλλιο πίσω από τη Γεωπονική είπε πως και τρίτο άτομο πλησίασε το ακινητοποιημένο ταξί και συνομίλησε με τον οδηγό και έκανε λόγο για πλημμελή έρευνα των αστυνομικών που δεν κατέσχεσαν το κύπελλο με τον καφέ που οδηγός ταξί ισχυρίζεται ότι ο κατηγορούμενος του έριξε ναρκωτική ουσία. Την ίδια ώρα τόνισε πως μετά το συμβάν «μέσα σε δυο ημέρες μαζεύτηκαν περίπου 500 υπογραφές συμπαράστασης από συναδέλφους του ηθοποιούς», πολλοί από τους οποίους άλλωστε ήταν και σήμερα στην κατάμεστη δικαστική αίθουσα.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 30 Ιανουαρίου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Γιατί δεν χιόνισε τελικά στην Αθήνα; Η εξήγηση και η… συγγνώμη του Γιάννη Καλλιάνου

Για πρώτη φορά το ελληνικό Δημόσιο προσδιορίζει με ακρίβεια οφειλές και ληξιπρόθεσμα

Σχετικές ειδήσεις