ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Έγκλημα στη Γλυφάδα: Ποινική δίωξη για τον 51χρονο που σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του

Την πόρτα του εισαγγελέα πέρασε ο δράστης του εγκλήματος στη Γλυφάδα
Την πόρτα του εισαγγελέα πέρασε ο δράστης του εγκλήματος στη Γλυφάδα
newsbomb.gr

Γλυφάδα: Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο 51χρονος που σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του

Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη

Tην πόρτα του εισαγγελέα πέρασε το πρωί της Παρασκευής ο 51χρονος που έστησε ενέδρα θανάτου στον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του και τον δολοφόνησε με αλλεπάλληλες μαχαιριές.

O 51χρονος έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα, ενώ προηγουμένως, του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Από την αστυνομική έρευνα και την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ότι ο 51χρονος δράστης, αφού πρώτα δολοφόνησε με τρεις μαχαιριές το θύμα, στη συνέχεια έβγαλε από την τσέπη του ένα αεροβόλο όπλο και άρχισε να πυροβολεί εξ επαφής τον 66χρονο στο κεφάλι.

Το αεροβόλο βρέθηκε μαζί με το στρατιωτικού τύπου μαχαίρι και δύο λάμες στο αυτοκίνητο του δράστη, το οποίο το πάρκαρε έξω από την Υποδιεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής όπου παραδόθηκε.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν στο Newsbomb.gr, ότι «ο θανάσιμος τραυματισμός δεν επήλθε από τις σφαίρες του αεροβόλου. Το θύμα δολοφονήθηκε με το μαχαίρι. Ακόμα και εάν δεν δεχόταν τις σφαίρες του αεροβόλου δε θα μπορούσε να αποφύγει το μοιραίο. Το γεγονός ότι άρχισε να πυροβολεί με το αεροβόλο δείχνει όμως το απάνθρωπο μένος που είχε ο δράστης εναντίον του θύματος».

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης προσθέτουν ότι στην κατάθεσή της η μητέρα του δράστη και σύντροφος του θύματος ανέφερε ότι δεν γνώριζε ότι ο γιος της βρίσκεται στην Ελλάδα. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο 51χρονος έκρυψε από τη μητέρα του ότι είναι στην Αθήνα, έχοντας από πριν σχεδιάσει τη δολοφονία του 66χρονου. «Δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν ήξερα καν ότι είναι στην Ελλάδα. Εγώ ήξερα ότι είναι στη Δανία», φέρεται να είπε η μητέρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο συζυγοκτόνος της Αλεξανδρούπολης

Μέγκι Ντρίο: Πέθανε η μητέρα της από κορονοϊό - «Κατέρρευσε» στον αέρα της εκπομπής

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το χάπι για το βάρος, οι απιστίες και το «την άκουσα» από την επιτυχία