ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Φαίη Μπακογιώργου: Ομολογία ενοχής από την αδερφή της - Ο ύποπτος θάνατος ηλικιωμένης

Φαίη Μπακογιώργου: Ομολογία ενοχής από την αδερφή της - Ο ύποπτος θάνατος ηλικιωμένης

Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου, στην Κυψέλη τον Οκτώβριο του 2021, καθώς οι αρχές ερευνούν τον θάνατο μίας ηλικιωμένης, η οποία ζούσε στο ίδιο σπίτι με την αδικοχαμένη νεαρή μητέρα, την ώρα που η αδελφή της ομολόγησε τη δολοφονία της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από τη δικογραφία, κάνουν λόγο για νοσηλεία της συγκεκριμένης γυναίκας με ακριβώς ίδια τραύματα με εκείνα που είχε εκείνη την περίοδο, τον Απρίλιο του 2021 δηλαδή και η Φαίη.

Τότε μάλιστα και η Φαίη και η ηλικιωμένη είχαν νοσηλευθεί μαζί στο νοσοκομείο με το ίδιο τραύμα. Έχοντας αυτή την πληροφορία οι αρχές εξετάζουν τώρα το ενδεχόμενο της δολοφονίας και στην περίπτωση της ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία πέθανε 5 μήνες πριν την 23χρονη, τον Μάιο του 2021.

Ομολόγησε τη δολοφονία η αδελφή της Φαίης

Το μεσημέρι της Δευτέρας μητέρα, αδελφή και σπιτονοικοκυρά του θύματος πέρασαν το κατώφλι της ανακρίτριας, για να απολογηθούν ως κατηγορούμενες για τον θάνατο της νεαρής μητέρας, με την αδελφή της να ομολογεί την δολοφονία της Φαίης, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι το έκανε, επειδή τη μισούσε.

Η 23χρονη αδελφή της αδικοχαμένης νεαρής φέρεται να ζήτησε από την ανακρίτρια να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, καθώς επικαλέστηκε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Η μονομερής ομολογία πάντως δε φαίνεται να συνάδει με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Οι άλλες δύο κατηγορούμενες, η 64χρονη μητέρα και η 66χρονη σπιτονοικοκυρά αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ενώ η τελευταία υποστήριζε ότι «λάτρευε» το θύμα και ποτέ δεν την έβλαψε. Η μητέρα του θύματος αρνήθηκε την οποιαδήποτε εμπλοκή στο ειδεχθές αυτό έγκλημα, ενώ δήλωσε τοξικοεξαρτημένη.

Οι τρεις γυναίκες πάντως πήραν τον δρόμο για τη φυλακή, ενώ σε βάρος τους είχε ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση δια ενέργειας και με παράλειψη, εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα, διακοπή κύησης σε βαθμό κακουργήματος, επικίνδυνη σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου, απλή σωματική βλάβη κατά συρροή, συνέργεια σε εμπορία ανθρώπων.

Οι αρχές αναζητούν πιθανό συνεργό

Οι αρχές πάντως εξετάζουν το ενδεχόμενο οι τρεις γυναίκες να είχαν και κάποιο συνεργό, καθώς το βασικό ερώτημα που προκύπτει είναι ποιος μετέφερε τη σορό της Φαίης από το σπίτι, όπου εικάζεται ότι δολοφονήθηκε, στο σημείο που εντοπίστηκε, σε ένα πάρκινγκ γύρω στα 500-700 μακριά από την πολυκατοικία όπου διέμενε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο των ερευνών φέρεται να έχει μπει ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής, ο οποίος έχει σχέσεις με την 66χρονη σπιτονοικοκυρά της αδικοχαμένης Φαίης Μπακογιώργου.

Σχετικές ειδήσεις