ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Χαλκιδική: Στον ανακριτή σήμερα ο συζυγοκτόνος

Χαλκιδική: Στον ανακριτή σήμερα ο συζυγοκτόνος

Στις 11.00 σήμερα (27/01) το πρωί θα οδηγηθεί στον ανακριτή Πολυγύρου, ο 35χρονος που κατηγορείται για τη στυγερήδολοφονία της εν διαστάσει συζύγου τουΛέλας Μαυρομάτη, στην Ορμύλια Χαλκιδικής και την απαγωγή του 4χρονου γιου τους.

Ο Κλοντ Λέσι, ο οποίος περνά τις ημέρες μετά τη σύλληψή του, μόνος του σε ένα κελί, θα επιστρέψει, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, στο δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου προκειμένου να λογοδοτήσει για τις πράξεις του.

Εκτός από την πράξη της ανθρωποκτονίας, ο 33χρονος βαρύνεται με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο ζωής, επειδή άρπαξε τον 4χρονο γιο του, Φοίβο, περιπλανώμενος μαζί του σε διάφορες περιοχές του νομού Χαλκιδικής, επί 18 ημέρες, το διάστημα που εθεωρείτο φυγάς.

Πριν από δύο ημέρες είχε ζητήσει και πάρει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα κάτι που αναμένεται με ενδιαφέρον καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να υποστηρίξει ότι καμία από τις πράξεις του δεν ήταν προμελετημένες.

Η αστυνομία πάντως έχει αντίθετη άποψη καθώς όταν ο 35χρονος πήγε στο σπίτι της Λέλας Μαυρομάτη είχε στο σακίδιό του 3.5000 ευρώ και αρκετά τρόφιμα, κάτι που δείχνει ότι είχε σχεδιάσει το έγκλημα και ήταν προετοιμασμένος για το έγκλημα αλλά και για τη φυγή του στην Αλβανία.

Εν τω μεταξύ ο 4χρονος Φοίβος, παραμένει στο στην παιδιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου Πολυγύρου έχοντας στο πλευρό του τους συγγενείς του.

Δείτε εδώ όλο το χρονικό της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο

Σχετικές ειδήσεις