ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Στη φυλακή το μέντιουμ που ξάφριζε επωνύμους - Τι ισχυρίστηκε στην απολογία της

Στη φυλακή το μέντιουμ που ξάφριζε επωνύμους - Τι ισχυρίστηκε στην απολογία της

Το… δρόμο της φυλακής έδειξε ανακριτής και εισαγγελέας στο 44χρονου μέντιουμ που ξάφριζε επωνύμους, κάτι που πιθανότατα δεν είχε «προβλέψει» παρά τις «ισχυρές μαντικές ικανότητες» που διέθετε όπως υποστήριζε προκειμένου να ξεγελά τα θύματά της.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας το μέντιουμ των επωνύμων κρίθηκε προφυλακιστέα, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της σπείρας αφέθηκαν ελεύθερα. Ειδικότερα η μια από τις τέσσερις γυναίκες αφέθηκε ελεύθερη, χωρίς περιοριστικούς όρους, ενώ στις άλλες τρεις επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα. Οι κατηγορούμενες φέρονται να είχαν αποσπάσει πάνω από 70.000 ευρώ μόνο από δύο θύματά τους, για τις δήθεν «υπηρεσίες» που προσέφεραν.

«Δεν έχω πάρει αυτά τα χρήματα που με κατηγορούν. Όσα ποσά έχω εισπράξει έχουν μπει στον λογαριασμό μου. 24.000 από τη μια και 19.000 από την άλλη. Σε καμιά από τις δυο δεν υποστήριξα ότι θα έκανα πρόβλεψη θανάτου η ασθένειας συγγενικού τους προσώπου. Τα χρήματα που μου έδωσαν ήταν για λάδια μαντζούνια κομπολόγια, θυμιατά και ευχολόγια. Ήθελαν και ξεμάτιασμα από τον Τούρκο Ιμάμη. Δεν υπήρξε κανένας εκβιασμός για να αποσπάσουμε χρήματα. Η μια από αυτές ερχόταν τρεις φορές την εβδομάδα για αστρολογική πρόβλεψη. Αν προκύψουν ποσά που αποδειχθεί ότι δεν έπρεπε να εισπραχθούν δεν έχουμε πρόβλημα να τα επιστρέψουμε. Ποτέ δεν μου παραπονέθηκε πελάτισσα. Η πρώτη καταγγέλλουσα μέχρι και μαντζούνια για το μαντρί είχε πάρει. Έκανε την καταγγελία γιατί το έμαθε ο άντρας της» υποστήριξε μεταξύ άλλων στην απολογία της η 44χρονη.

Σχετικές ειδήσεις