ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Στη φυλακή η 26χρονη φόνισσα του Κορωπίου

Στη φυλακή η 26χρονη φόνισσα του Κορωπίου

Λίγο πριν τη μια το μεσημέρι της Παρασκευής (05/08), οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, η 26χρονη που ομολόγησε ότι σκότωσε με πέντε μαχαιριές την πρώην σύζυγο του συντρόφου της-Σε βάρος της κατηγορουμένης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

ΤΗΣ ΑΠΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ – ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΦΡΙΚΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε το μεσημέρι της Παρασκευής (05/08) η 26χρονη φόνισσα που μαχαίρωσε και σκότωσε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της, λόγω ερωτικής αντιζηλίας. Λίγο πριν τις 4 το απόγευμα, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέα, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η 26χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε στον εισαγγελέα πως έχει μετανιώσει για την πράξη της και ότι το μοιραίο βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης, το μυαλό της είχε θολώσει και δεν ήξερε τι έκανε, όταν επιτέθηκε στην άτυχη 35χρονη, μαχαιρώνοντάς την μπροστά στα δύο της παιδιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη υποστήριξε, όταν ερωτήθηκε επίμονα από την ανακρίτρια για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το έγκλημα, ότι περνώντας από το σπίτι του θύματος, εκείνη την προκάλεσε, διαπληκτίστηκαν και πάνω στον καυγά έγινε το περιστατικό.

Μιλώντας έξω από τα γραφεία του εισαγγελέα στην Ευελπίδων, ο δικηγόρος της 26χρονης Βασίλης Ταουξής, ανέφερε ότι η εντολοδόχος του είναι συντριμμένη από το γεγονός ότι τέσσερα μικρά παιδιά μένουν ορφανά.

Σημείωσε δεν ότι «πέρα από την αναντίρρητη ευθύνη της και την κοινωνική απαξία που έχει η συγκεκριμένη πράξη, σε επίπεδο κατασκευής των συνθηκών και συγκεκριμενοποίησης των λόγων που την οδήγησαν, αυτή ενδεχομένως να ευθύνεται λιγότερα από τους συμμετέχοντες σε αυτή την αρρωστημένη ερωτική σχέση μια αυτή μπήκε στο παιχνίδι σε ηλικία 19-20 ετών ενώ οι άλλοι ήταν ενήλικες και όφειλαν να την προστατέψουν και να την απομακρύνουν από αυτή την κατάσταση».

Επίσης ο κ. Ταουξής επισήμανε πως η εντολέας του επιθυμεί να πάρει μαζί της τα παιδιά της στη φυλακή. Όπως επισήμανε ο δικηγόρος, ζητήθηκε να εξεταστεί η κατηγορούμενη από ψυχίατρο-πραγματογνώμονα.

Συνεχίζοντας, ο δικηγόρος αναφέρθηκε και στο όπλο του φονικού:

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε και ο 41χρονος σύντροφός της, ο οποίος λίγες ώρες μετά το φονικό, πήρε ένα όπλο και εισέβαλε στο σπίτι των γονιών της 26χρονης, θέλοντας να τους σκοτώσει για να εκδικηθεί τη δολοφονία της πρώην συζύγου του.

Ο 41χρονος πυροβόλησε αλλά ευτυχώς μόνο τραυμάτισε ελαφρά, τον πατέρα και τη μητέρα της 26χρονης.

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο 41χρονος

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή άσκησε ο εισαγγελέας στον 41χρονο,πρώην σύζυγος της άτυχης 38χρόνης και ήδη προφυλακισμένης σύντροφο της 26χρόνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρόνος φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και εμφανίστηκε μετανιωμένος και λέγοντας ότι σκέφτεται τα τέσσερα παιδιά του.

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά την απολογία του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Σχετικές ειδήσεις