ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ξάνθη: Tην Τετάρτη (5/4) η συνέχεια της δίκης για τον βιασμό της 21χρονης φοιτήτριας

Ξάνθη: Tην Τετάρτη (5/4) η συνέχεια της δίκης για τον βιασμό της 21χρονης φοιτήτριας

Με τις απολογίες των δυο κατηγορουμένων για την υπόθεση βιασμού μιας φοιτήτριας από την Ξάνθη τον Φεβρουάριο του 2015, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις οχτώ το βράδυ η πολύωρη συνεδρίαση του Μικρού Ορκωτού Κακουργιοδικείου Καβάλας.

Ο πρόεδρος της έδρας διέκοψε τη συνεδρίαση για το πρωί της Τετάρτης οπότε θ’ ακουστεί η πρόταση του Εισαγγελέα για την ενοχή η μη των κατηγορουμένων, θα γίνουν οι αγορεύσεις των δικηγόρων και εν συνεχεία θα υπάρξει λήψη απόφασης.

Οι δυο κατηγορούμενοι ηλικίας 35 και 29 ετών αντίστοιχα κατηγορούνται ότι βίασαν στην πόλη της Ξάνθης μια 21χρονη φοιτήτρια η οποία και κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές το συμβάν.

Η νεαρή κοπέλα ισχυρίστηκε ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Φεβρουαρίου 2015 εκμεταλλεύτηκαν τη μέθη της και την οδήγησαν στο σπίτι του 35χρονου, όπου την προέτρεψαν σε χρήση κάνναβης και στη συνέχεια την εξανάγκασαν σε ερωτική πράξη χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των δυο κατηγορουμένων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 γραμμάρια κάνναβης, ναρκωτικά χάπια και ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις