ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Φρίκη με τα όσα έκανε η 27χρονη αφού δολοφόνησε την πρώην του άνδρα της

Φρίκη με τα όσα έκανε η 27χρονη αφού δολοφόνησε την πρώην του άνδρα της

Προφυλακιστέα κρίθηκε το πρωί της Τρίτης (12/12/2017) μετά την απολογία της η 27χρονη από το Μπαγκλαντές, η οποία ομολόγησε ότι σκότωσε μια 48χρονη Κινέζα λόγω ερωτικής αντιζηλίας.

Από τον εισαγγελέα ζητήθηκε η κατηγορούμενη να προφυλακιστεί στον Κορυδαλλό, ώστε να μπορεί να βλέπει το ανήλικο παιδί της.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι κατά τη διάρκεια της απολογίας της υποστήριξε πως από την περίοδο που συνδέθηκε ερωτικά με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος αντιμετώπισε σκηνές ζήλιας από το θύμα.

Υποστήριξε ότι υπήρξαν περιστατικά που την έβριζε και της πετούσε αντικείμενα.

Για την ημέρα του φόνου, είπε ότι συνάντησε το θύμα τυχαία και εκείνη την κάλεσε στο σπίτι της για να μιλήσουν.

Μόλις μπήκε μέσα αντιλήφθηκε ότι το θύμα κλείδωσε την πόρτα. Ρώτησε «γιατί το κάνεις αυτό;» και το θύμα της απάντησε «τώρα θα μιλήσουμε» και της επιτέθηκε.

Την έπιασε από τα μαλλιά και οι δυο γυναίκες άρχισαν να παλεύουν. Κάποια στιγμή της είπε ότι δεν είναι εχθρός της και αν το πρόβλημα είναι η σχέση, τότε θα φύγει. Το θύμα απάντησε «ποτέ δεν θα σε αφήσει» και της όρμηξε πάλι.

Την έπιασε από το λαιμό και την έριξε κάτω. Εκείνη υποστήριξε ότι αισθάνθηκε πως δεν μπορούσε να πάρει ανάσα κι ότι θα πέθαινε και έπιασε ένα σίδερο που βρισκόταν κάτω από ένα τραπεζάκι κοντά της και την χτύπησε τρεις φορές στο κεφάλι.

Υποστήριξε ότι με τα πρώτα χτυπήματα το θύμα δεν σταμάτησε να προσπαθεί να την πνίξει αλλά στο τρίτο χτύπημα το κεφάλι της άρχισε να τρέχει αίματα, τα χέρια της χαλάρωσαν και έπεσε επάνω της προσπαθώντας πάλι να την χτυπήσει.

Τότε εκείνη την έριξε στο πάτωμα και της έκλεισε με τα χέρια τη μύτη και το στόμα, μέχρι που σταμάτησε να κινείται. Της έβαλε ένα σεντόνι στο κεφάλι και κατάλαβε ότι δεν ανέπνεε.

Πανικοβλήθηκε και στη συνέχεια έβαλε το κεφάλι του θύματος μέσα σε μια σακούλα από σούπερ μάρκετ και τύλιξε το σώμα στο σεντόνι.

Με χαρτί και πανιά που βρήκε στο σπίτι σκούπισε τα αίματα και έπλυνε το σίδερο.

Φεύγοντας, πήρε μαζί της τα ματωμένα χαρτιά και πανιά και τα πέταξε σε κάδους σκουπιδιών μακριά από το σπίτι.