Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Υπόθεση δολοφονίας Βλάχου: Αποδοκίμασαν τον κατηγορούμενο - σύζυγό της στο δικαστήριο

Newsbomb

Μεγάλη ένταση επικράτησε σήμερα (21/1/2019) έξω από το δικαστήριο της Κοζάνης

Σήμερα (21/1/2019) το μεσημέρι, λίγο μετά τις 14:30, έγινε η εκδίκαση της Έφεσης της υπόθεσης της δολοφονίας της Χρυσούλας Βλάχου στην Κοζάνη.

Η υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας, εκδικάστηκε στις 12 Ιανουαρίου 2017 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Φλώρινας, όπου ο σύζυγος της Χρυσούλας Βλάχου, κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και καταδικάστηκε σε 20ετη ποινή φυλάκισης.

Του αναγνωρίστηκαν τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου, από το δικαστήριο και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μέχρι την εκδίκαση της έφεσης που άσκησε ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, κατόπιν αιτήσεως του πολιτικώς ενάγοντα Π. Βλάχου στον Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας να γίνει άρση των ελαφρυντικών που αναγνωρίστηκαν στον κατηγορούμενο, ο Εισαγγελέας Εφετών Δυτικής Μακεδονίας, κατέθεσε Έφεση, η οποία συνεκδικάζεται με την Έφεση που άσκησε ο κατηγορούμενος σύζυγος.

Ο συνήγορος υπεράσπισης έκανε πρόταση για εκταφή της θανούσης προκειμένου να γίνει και δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση, κάτι το οποίο απέρριψε το δικαστήριο σε πρώτη φάση, αφήνοντάς το ανοιχτό στο μέλλον, εφόσον προκύψει τέτοια ανάγκη από την πορεία της δίκης.

Από την πλευρά της η πολιτική αγωγή αρνήθηκε την εκταφή θεωρώντας πως είναι ήδη αρκετές οι ιατροδικαστικές εκθέσεις που υπάρχουν ενώ παράλληλα αυτό θα αναστατώσει ιδιαίτερα την οικογένεια.

Κάτω από τις έντονες αποδοκιμασίες των συγγενών της Χρυσούλας Βλάχου αποχώρησε από το Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης ο σύζυγος και κατηγορούμενος για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Η εκδίκαση της έφεσης θα συνεχιστεί την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου.

Αναμένεται μάλιστα να έχει αρκετά μεγάλη διάρκεια και να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες αφού οι μάρτυρες που πρόκειται να εξεταστούν είναι πολλοί.

ΠΗΓΗ www.kozanilife.gr