ΕΡΓΑΣΙΑ

ΕΥΔΑΠ: Θέσεις εργασίας για φοιτητές: Μέχρι σήμερα (28/6) οι αιτήσεις

ΕΥΔΑΠ: Θέσεις εργασίας σε φοιτητές - Από αύριο (23/6) οι αιτήσεις
Νέες θέσεις εργασίας

ΕΥΔΑΠ: Ευκαιρία εργασίας σε 50 φοιτητές δίνει η υπηρεσία - Ποιους αφορά

Αναλυτικότερα, εγκρίθηκε η απασχόληση φοιτητών/τριών προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών (διαφόρων κατευθύνσεων), εκ των οποίων εικοσιπέντε τέκνα εργαζομένων, για τους θερινούς μήνες Ιούλιο – Αύγουστο 2022, με σκοπό την απόκτηση γνώσεων και εργασιακής εμπειρίας σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα υποβληθούν μόνον ηλεκτρονικά μέσω της ιστοθέσης της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. (www.eydap.gr), έως 28/06, ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι επιλεγέντες φοιτητές/τριες κατά τα προηγούμενα έτη.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων των ενδιαφερομένων φοιτητών/τριών, υπερβαίνει τον ως άνω ορισθέντα αριθμό, η επιλογή θα γίνει μετά από διενέργεια δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης ενώπιον Συμβολαιογράφου, παρουσία της Επιτροπής που έχει ορισθεί με απόφαση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ Α.Ε., την Παρασκευή 1/7 και ώρα 13:00 μ.μ. στην αίθουσα εκπαιδευτικών εκδηλώσεων της Εταιρείας, Ωρωπού 156 στο Γαλάτσι.

Ο κατάλογος των κληρωθέντων θα αναρτηθεί την ίδια ημέρα στην ιστοσελίδα της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. (www.eydap.gr).

Οι φοιτητές/τριες που θα επιλεγούν θα ειδοποιηθούν από την Υπηρεσία Εργασιακών Σχέσεων για τις ημερομηνίες προσέλευσης και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προσκομίζοντας απαραίτητα πρόσφατη βεβαίωση σπουδών (τελευταίου διμήνου) από την Σχολή της φοίτησής τους.