ΕΘΝΙΚΑ

Σκληρή απάντηση Θεοδωρικάκου στις προκλήσεις του Τσάτσακλι

Σκληρή απάντηση Θεοδωρικάκου στις προκλήσεις του Τσάτσακλι

Απάντηση στον Τούρκο υφυπουργό Εσωτερικών που κατηγόρησε την Ελλάδα ότι υποθάλπτει τρομοκράτες έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στα social media απάντησε στην επίθεση που δέχτηκε από τον Τούρκο υφυπουργό Εσωτερικών Ισμαήλ Τσατακλί.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Αδιάντροποι είναι όποιοι εργαλειοποιούν δυστυχισμένους ανθρώπους, τους παράνομους μετανάστες, με βάρβαρο τρόπο και όσοι δηλητηριάζουν τις σχέσεις των δύο λαών μας. Η Ελλάδα από θέση αρχών είναι ενάντια σε κάθε μορφή τρομοκρατίας και αυτό το γνωρίζει όλη η ανθρωπότητα. Οι ύβρεις και οι συκοφαντίες των εκπροσώπων του Υπουργείου Εσωτερικών της Τουρκίας πέφτουν στο κενό».

Νωρίτερα, ο Τούρκος υφυπουργός Εσωτερικών επιτέθηκε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και στην Ελλάδα κατηγορώντας τη για μια ακόμη φορά για υπόθαλψη «τρομοκρατών».

Συγκεκριμένα ο Τσατακλί χαρακτήριζε «αναιδή και αδιάντροπο» τον Έλληνα υπουργό και ανέφερε ειρωνικά: «Είναι σαφές ότι προστατεύετε τα σύνορα(!) Είναι σαφές ότι προστατεύετε τα σύνορα από το Στρατόπεδο Λαυρίου του PKK (!) Από τα μέλη της FETO που δέχεστε (!) Εσείς σκοτώνετε αθώους, ανοίγετε αγκαλιές στους τρομοκράτες!»

Σχετικές ειδήσεις

Ο Ερντογάν «αδειάζει» Σοϊλού: Ευχαριστεί Ελλάδα και ΗΠΑ

Μπάιντεν σε Ερντογάν: Θα συνεχίσω να στηρίζω τον εκσυγχρονισμό των τουρκικών F-16

Προπηλάκισαν τη Μαρία Ζαχαράκη στην Κωνσταντινούπολη