ΕΘΝΙΚΑ

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: «Μας φοβούνται οι Έλληνες»

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: «Μας φοβούνται οι Έλληνες»
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Associated Press

«Βεβαίως μας φοβούνται. Τι μας λένε; Μας λένε οι τρελοί Τούρκοι», απάντησε χαρακτηριστικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Σε μία ακόμη πρόκληση κατά της Ελλάδας προχώρησε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Αυτή τη φορά ο Τούρκος πρόεδρος, που έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση, ρωτήθηκε για το εάν οι Έλληνες φοβούνται τους Τούρκους.

«Βεβαίως μας φοβούνται. Τι μας λένε; Μας λένε οι τρελοί Τούρκοι», απάντησε χαρακτηριστικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και έδωσε διευκρινίσεις για τον πύραυλο Typhoon με τον οποίο απειλεί ανοιχτά την Ελλάδα.

«Ο πύραυλος ανακοινώθηκε ότι έχει εμβέλεια 560 χλμ. Την περασμένη βδομάδα είχα μια συνάντηση, μου είπαν μπορούμε να φτάσουμε και στα 1.000 χλμ εμβέλεια. Όταν το ακούσουν οι Έλληνες αυτό δεν θα αναστατωθούν;», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Τουρκίας κατηγόρησε για μία ακόμη φορά τη χώρα μας ότι είναι αυτή που προκαλεί στο Αιγαίο, λέγοντας: «Κάνουν πάλι τρέλες στο Αιγαίο. Μην τα βάζετε μαζί μας. Εάν δεν κάτσουν ήσυχοι θα κάνουμε αυτό που χρειάζεται. Με νέους σαν εσάς εμείς τους δείξαμε και θα τους δείξουμε ότι μπορεί να έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά».

Σχετικές ειδήσεις

Μουντιάλ 2022: Ο Ερντογάν πήγε Κατάρ, βλέπει Αργεντινή - Γαλλία

Ερντογάν για Ιμάμογλου: Τα δικαστήρια θα διορθώσουν τυχόν λάθη

Ερντογάν: Θα αναζητήσει «σωτηρία» στο Αιγαίο; Επικίνδυνη ένταση τα τελευταία 24ωρα