ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο γιος κορυφαίου υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ!

Συνελήφθη ο γιος κορυφαίου υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ!

Μεταξύ των συλληφθέντων για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι είναι ο γιος κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης - Κατά περίεργο τρόπο, ενώ το θέμα είναι γνωστό στο αστυνομικό ρεπορτάζ, η διοίκηση της ΕΛ.ΑΣ. αρνείται να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την πληροφορία.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ομάδα νεαρών ξεκίνησε από εγκαταλελειμμένο κτήριο στο οποίο έχουν κάνει κατάληψη άτομα που φέρονται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και κατευθύνθηκε προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι, μέλη της οποίας μοίραζαν φυλλάδια.

Οι νεαροί συγκρούστηκαν με αστυνομικούς οι οποίοι προχώρησαν και σε τέσσερις συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που κατά περίεργο τρόπο δεν επιβεβαιώνει η αστυνομία, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο 21χρονος γιος του υπουργού Περιβάλλοντος, Πάνου Σκουρλέτη.

Σε βάρος των νεαρών, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο γιος του υπουργού σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης και απείθεια. Οδηγήθηκαν Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, με την παρουσία αλληλέγγυων, όπου αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς η δίκη τους αναβλήθηκε για τις 15 Ιουλίου 2016.

Παρά το γεγονός ότι η είδηση έκανε το γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων, η Ελληνική Αστυνομία μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση και αρνείται να ενημερώσει τα ΜΜΕ για το τι συνέβη.

Συγκεκριμένα, ούτε διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει τη σύλληψη του γιού του υπουργού.

Αυτό που λέμε η Δημοκρατία στα καλύτερά της...

Σχετικές ειδήσεις