Υπόθεση Παντελίδη - Ραγδαίες εξελίξεις: Τι συνέβη με το κάθισμα του οδηγού;

Υπόθεση Παντελίδη - Ραγδαίες εξελίξεις: Τι συνέβη με το κάθισμα του οδηγού;

Παντελής Παντελίδης | Όλες οι ειδήσεις: Μηνύσεις εναντίον συγκεκριμένων προσώπων θα υποβάλλουν οι γονείς του Παντελή Παντελίδη.

Κρίσιμη αναμένεται να είναι η εβδομάδα που διανύουμε για το δικαστικό σκέλος της υπόθεσης Παντελίδη. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» οι γονείς του Παντελή Παντελίδη θα κινηθούν νομικά, στηριζόμενοι σε μία σειρά από στοιχεία που έχουν στα χέρια τους.

Όπως υποστηρίζουν οι γονείς του άτυχου τραγουδιστή, υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι το κάθισμα του οδηγού ήταν τραβηγμένο μπροστά, με την απόστασή του από τα πεντάλ του οχήματος να είναι μόλις 48 εκατοστά.

Από εκεί και πέρα υπάρχει το θέμα με την ταχύτητα του οχήματος. Η οικογένεια του Παντελίδη ισχυρίζεται ότι δεν μπορούσε το όχημα να έχει ταχύτητα άνω των 118 χιλιομέτρων όπως υποστηρίζει η έκθεση, αλλά 80 χιλιόμετρα. Ο λόγος είναι πως με περισσότερα από 80 χιλιόμετρα το όχημα θα είχε βρεθεί στη Λ. Βουλιαγμένη.

Τέλος, η οικογένεια Παντελίδη έχει στοιχεία που δείχνουν ότι εάν οι μπάρες ήταν στο σωστό ύψος και συντηρημένες κατάλληλα το όχημα δεν θα είχε ανατραπεί, ενώ αν ήταν σε καλή κατάσταση δεν θα είχαν σπάσει προκαλώντας το θάνατο του τραγουδιστή.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις