ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Ολονύχτιο θρίλερ για τον απεγκλωβισμό οδηγών στην Κορίνθου - Πατρών!

Καιρός: Ολονύχτιο θρίλερ για τον απεγκλωβισμό οδηγών στην Κορίνθου - Πατρών!

Καιρός- Ειδήσεις:Φονική κακοκαιρία «σαρώνει» την Ελλάδα - Ολονύχτιο θρίλερ για τον απεγκλωβισμό των οδηγών και των επιβατών από τα οχήματα που έχουν «κολλήσει» στην Πατρών - Κορίνθου. Κομμένη στα δύο η χώρα – Κλειστή η Εθνική Οδός Πατρών – Κορίνθου - Οχήματα της Πυροσβεστικής απεγκλωβίζουν όλο το βράδυ οδηγούς και επιβάτες που βρίσκονται ακινητοποιημένοι από τα Καλάβρυτα έως το Αίγιο.

Ατελείωτη ταλαιπωρία υφίστανται εκατοντάδες οδηγοί που παραμένουν επί ώρες εγκλωβισμένοι στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών, στο ύψος του Αιγίου, καθώς πολλά αυτοκίνητα που κινούνταν στην περιοχή δεν είχαν αλυσίδες και ακινητοποιήθηκαν, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν τεράστιες ουρές.

Ενισχύθηκαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα οι δυνάμεις της πυροσβεστικής που επιχειρούν στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου, στο ύψος της Ακράτας, φθάνοντας τους 55 πυροσβέστες με 26 οχήματα.

Δείτε εδώ όλο το χρονικό της επέλασης του φονικού χιονιά

Οι πυροσβέστες καλούν τους εγκλωβισμένους επιβάτες, είτε να επιβιβαστούν σε οχήματα της υπηρεσία, είτε με τη συνδρομή εκχιονιστικών να τους ακολουθήσουν προς ασφαλή σημεία.

Δίνουν προτεραιότητα σε παιδιά και γυναίκες που θα μεταφερθούν σε ασφαλή σημεία.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο εγκλωβισμός και άλλων οχημάτων στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου, η τροχαία ανακόπτει την πορεία όσων κινούνται απο την Πάτρα με κατεύθυνση την Αθήνα στα διόδια του Ρίου, και αντίστοιχα, όσους κατευθύνονται προς την Πάτρα στα διόδια του Κιάτου.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για το χιονιά που σαρώνει τη χώρα

Σχετικές ειδήσεις