ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης LIVE: Θρήνος και σπαραγμός στο ετήσιο μνημόσυνο (pics+vids)

Παντελής Παντελίδης LIVE: Θρήνος και σπαραγμός στο ετήσιο μνημόσυνο (pics+vids)

Παντελής Παντελίδης | Ειδήσεις: Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τον άδικο χαμό του δημοφιλούς τραγουδιστή - Φίλοι και συγγενείς του Παντελή συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία για να τον τιμήσουν, όπως ακριβώς του αξίζει - Δείτε λεπτό προς λεπτό το ετήσιο μνημόσυνο για τον Παντελίδη μέσα από το φακό και το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στην Νέα Ιωνία όπου τελείωσε το ετήσιο μνημόσυνο στην μνήμη του αδικοχαμένου, Παντελή Παντελίδη.

Η μητέρα του τραγουδιστή, Αθηνά, σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, βγήκε από τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία υποβασταζόμενη, από δικούς της ανθρώπους.

Την εμφάνιστη του στον Ιερό Ναό στη Νέα Ιωνία έκανε ο αδερφός του τραγουδιστή, Τριαντάφυλλος, εμφανώς συγκινημένος, ενώ λίγο αργότερα το συγκεντρωμένο πλήθος χειροκρότησε στη μνήμη του τραγουδιστή.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Δεκάδες άνθρωποι, μεταξύ των οποίων συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι αλλά και απλός κόσμος που αγάπησε τα τραγούδια του, συγκεντρώθηκε στο ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου τραγουδιστή για να τιμήσουν την μνήμη του.

Χαρακτηριστικές ήταν οι εικόνες από την εκκλησία και την συγκίνηση που επικράτησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία.

ekklhsia 1
ekklhsia 2
ekklhsia 3
ekklhsia 4

Ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος, στον δρόμο για την εκκλήσία.

Ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος ανακοίνωσε στις 8 Φεβρουαρίου ότι το ετήσιο μνημόσυνο του τραγουδιστή θα γίνει αυτή την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στις 9:30 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα.

pantelidhs derfos

Δείτε τις φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις από το Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις