ΕΛΛΑΔΑ

Συντετριμμένος ο πατέρας του 18χρονου στην Ημαθία: «Τι να πω, κλείσαμε ένα σπίτι» (vid)

Συντετριμμένος ο πατέρας του 18χρονου στην Ημαθία: «Τι να πω, κλείσαμε ένα σπίτι» (vid)

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας του 18χρονου που οδηγώντας χωρίς δίπλωμα παρέσυρε και σκότωσε την 14χρονη Κατερίνα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Ο πατέρας του οδηγού ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια της κοπέλας και εξέφρασε τη συμπαράσταση του.

«Θρηνώ για τον χαμό αυτού του αγγέλου, για το σπίτι που κλείσαμε. Μιλάμε για μια εξαίρετη οικογένεια. Γιατί; Γιατί σε αυτούς τους ανθρώπους; Αν υπάρχει ανώτερη λέξη από μια συγγνώμη για αυτούς τους γονείς που έχασαν το παιδί τους θα την έλεγα...

Τι να πεις σε αυτόν τον πατέρα, σε αυτή τη μητέρα, σε αυτή την οικογένεια που έχει στο χώμα το παιδί της; Δεν θα ήθελα ποτέ κανείς να βρεθεί στη θέση αυτής της οικογένειας. Μεγάλωσα ορφανός, γιατί να έχω αυτή την αμοιβή.. Γιατί Θεέ μου; Γιατί να τους βυθίσουμε στο πένθος;» είπε ο πατέρας του οδηγού μιλώντας στον Alpha.

Παράλληλα αποκάλυψε πως είχαν καταθέσει τα χαρτιά προκειμένου ο γιος του να δώσει για δίπλωμα και έκτοτε ο γιος του έπαιρνε συχνά το αυτοκίνητο -το οποίο ανήκε στη μητέρα του- παρόλο που δεν είχε ακόμη περάσει τις εξετάσεις...

Όσον αφορά τον γιο του ο πατέρας του 18χρονου είπε πως παρακολουθείται από ψυχολόγους μετά την τραγωδία και ότι είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Alpha

Σχετικές ειδήσεις