ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Θρίλερ με χειροβομβίδα στο σπίτι γνωστού εκδότη στα Βριλήσσια

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Θρίλερ με χειροβομβίδα στο σπίτι γνωστού εκδότη στα Βριλήσσια

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό χειροβομβίδας έξω από το σπίτι γνωστού εκδότη στα Βριλήσσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες στόχος των αγνώστων ήταν ο εκδότης της εφημερίδας «Παρασκήνιο», Νικόλαος Καραμανλής.

Ο συναγερμός στις Αρχές σήμανε λίγο πριν από τις 01:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης (06/12/2017), όταν ο εκδότης ενημέρωσε την Αστυνομία πως κοντά στο φυλάκιο έξω από το σπίτι του βρήκε μία χειροβομβίδα.

Στο σημείο επιχείρησαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, οι οποίοι και απομάκρυναν τη χειροβομβίδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν αμυντικού τύπου και βρέθηκε με την περόνη.

Τις έρευνες έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, με τους αστυνομικούς να φέρεται να είπαν στον εκδότη πως πρόκειται για προειδοποιητικό μήνυμα, καθώς το γεγονός ότι βρέθηκε η χειροβομβίδα με την περόνη τους οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αυτοί που την άφησαν δεν ήθελαν να εκραγεί.

Τόσο η ΕΛ.ΑΣ όσο και η Αντιτρομοκρατική που ερευνούν την υπόθεση, ενημερώνονται από τον εκδότη για το αν είχαν προηγηθεί απειλές ή αν υπήρξε κάποιο πρόσφατο περιστατικό ώστε να στραφούν οι έρευνες σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ποιοι και γιατί, όμως, ήθελαν να στείλουν στον εκδότη μήνυμα; Ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την υπόθεση; Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα στοιχεία που θα προκύψουν από την προανάκριση.

Σχετικές ειδήσεις