ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λαγούδη: Επιστολή- «βόμβα» της οικογένειας – Δείτε τι αναφέρει (pics)

Ειρήνη Λαγούδη: Επιστολή- «βόμβα» της οικογένειας – Δείτε τι αναφέρει (pics)

Με μια επιστολή προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η οικογένεια της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα, συνεχίζει να «φωνάζει» ότι η άτυχη μητέρα τριών παιδιών, δολοφονήθηκε.

«Η Ειρηνούλα δεν ήταν δυνατόν να δώσει τέλος στη ζωή της», γράφουν στην επιστολή που έδωσαν στη δημοσιότητα τα παιδιά και η υπόλοιπη οικογένεια της 44χρονης, τονίζοντας ότι από την πρώτη στιγμή δεν πίστεψαν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

«Η απώλεια της αγαπημένης μας Ειρήνης, θύμα εγκληματικής ενέργειας, μας έχει συγκλονίσει όλους. Ζητούμε εναγωνίως να εξιχνιαστεί το ταχύτερο δυνατόν το έγκλημα και να αποδοθεί Δικαιοσύνη για την αποτρόπαια πράξη.

Η Ειρηνούλα, μητέρα τριών παιδιών, χήρα στα 44 χρόνια της, που με πολύ μεγάλο αγώνα είχε αναθρέψει τα παιδιά της, ιδιαίτερα μετά το θάνατο του συζύγου της και τώρα που είχαν φθάσει σε μια ηλικία που είχαν ανοίξει τα φτερά τους... δεν ήταν δυνατόν να δώσει τέλος στη ζωή της», συνεχίζει η επιστολή, στην οποία η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη σημειώνει: «Ήταν αγαπητή σε όλο το χωριό, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα δυσμενών σχολίων σε βάρος της».

Στην επιστολή, η οικογένεια χαρακτηρίζει «φήμες» τα όσα ακούγονται περί αυτοκτονίας που έχουν στόχο «να στραφεί η προσοχή της έρευνας προς λανθασμένη κατεύθυνση», ενώ παραθέτει στοιχεία για τα μελλοντικά σχέδια της 44χρονης, που αποδεικνύουν, σύμφωνα με τους συγγενείς της άτυχης γυναίκας ότι η ίδια δεν είχε σκοπό να θέσει τέλος στη ζωή της.

«Η Ειρήνη μας ζητά δικαίωση. Την ανεύρεση των ενόχων και την απονομή της Δικαιοσύνης», κλείνει η επιστολή.

Δείτε την επιστολή στη photo gallery του Newsbomb.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο

Πηγή: Star ( Εκπομπή: Αλήθειες με τη Ζήνα)

Σχετικές ειδήσεις