ΕΛΛΑΔΑ

Κηφισός - «Έβλεπα αίματα παντού»: Συγκλονίζει παίκτης του MasterChef που έτρεξε να σώσει τα θύματα

Κηφισός - «Έβλεπα αίματα παντού»: Συγκλονίζει παίκτης του MasterChef που έτρεξε να σώσει τα θύματα

Φρικτό τροχαίο με νταλίκα στον Κηφισό: Συγκλονίζουν τα όσα απολύπτει πρώην παίκτης του MasterChef για την τραγωδία στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας - Βρέθηκε τυχαία στο σημείο, λίγο μετά το τροχαίο δυστύχημα

Από τους πρώτους που έτρεξαν στο σημείο της τραγωδίας στον Κηφισό ήταν και ο πρώην παίκτης του MasterChef Μάριος Βραχάτης.

Ο παίκτης του γνωστού reality την ώρα που σημειώθηκε το φρικτό τροχαίο με τη νταλίκα, από το οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο άνδρες και τραυματίστηκε σοβαρά μία γυναίκα, κινούταν τυχαία στο σημείο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, όταν αντελήφθη τι είχε συμβεί έτρεξε να βοηθήσει τα θύματα.

Οι εφιαλτικές στιγμές που αντίκρισε όσο προσπαθούσε να καλέσει ασθενοφόρο και την Τροχαία θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη του.

«Έβλεπες αίματα παντού. Η κοπέλα ήταν βαριά τραυματισμένη. Είχε τις αισθήσεις της, αλλά ήταν πολύ σοκαρισμένη. Στη συνέχεια πήγα στο άλλο αμάξι να βοηθήσω τον άλλο οδηγό, αλλά ήταν ήδη νεκρός» αποκάλυψε ο παίκτης, όπως αναφέρει η Espresso.

«Έπαιρνα τηλέφωνο την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ για να έρθουν γρήγορα, αλλά δυστυχώς, ο θάνατος των δύο οδηγών στα οχήματα πρέπει να ήταν ακαριαίος. Επικρατούσε ένας πανικός στο σημείο», ανέφερε φανερά σοκαρισμένος ο Μάριος Βραχάτης.

Πηγή φωτογραφιών: Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο Κηφισός: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις από το δικηγόρο του οδηγού που σκόρπισε το θάνατο

Πειραιάς: Αποκάλυψη - βόμβα για τους κρατούμενους που δραπέτευσαν - Ο ένας είχε σφάξει παιδί 2 ετών

Σχετικές ειδήσεις