ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Ανδρέας Μαρτίνης

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Ανδρέας Μαρτίνης

Δεν είχε μείνει στα λόγια ο υπόδικος πρώην πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Ανδρέας Μαρτίνης, αλλά είχε ήδη κάνει πράξη την πρόθεσή του, να θέσει δηλαδή υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, στις εκλογές του Ιουνίου.

Όπως επιβεβαιώνει η προσωρινή Διοίκηση του ΕΕΣ, ο Ανδρέας Μαρτίνης είχε πράγματι καταθέσει την υποψηφιότητά του. Υπό τη γενικευμένη κατακραυγή και σε συνδυασμό με τη δημόσια αποδοκιμασία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ερυθρού Σταυρού, φαίνεται πως ο πρώην πρόεδρος του ΕΕΣ, ο οποίος διώκεται για κακουργήματα κατά τη θητεία του στον Οργανισμό, υποχρεώθηκε να αλλάξει γνώμη.

Η διοίκηση του ΕΕΣ ανακοίνωσε σήμερα, Τετάρτη (23/05/2018) την απόσυρση της υποψηφιότητας του Ανδρέα Μαρτίνη. Ταυτόχρονα, ενημερώνει ότι η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις αρχαιρεσίες της 3ης Ιουνίου 2018 συνεχίζεται κανονικά, στα Κεντρικά Γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (επί της οδού Λυκαβηττού 1, στην Αθήνα), η οποία προβλέπεται να λήξει την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, και ώρα 12 το μεσημέρι.

Σχετικές ειδήσεις