ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Νεκρός σε τροχαίο 22χρονος

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Νεκρός σε τροχαίο 22χρονος

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί ένας 22χρονος ο οποίος οδηγώντας Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό δημοσίας χρήσης στο 48ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Αγρινίου - Εμπεσού, στο ύψος του Χαλκιόπουλου.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 22χρονος πέρασε στο αντίθετο ρεύμα υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και συγκρούστηκε με το φορτηγό που οδηγούσε 31χρονος.

Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν άμεσα με ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο Αγρινίου για τις πρώτες βοήθειες, όπου τρεις ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή ο 22χρονος.

Ο 31χρονος νοσηλεύεται ακόμη, αν και σύμφωνα με πληροφορίες είναι ελαφρά τραυματισμένος.

Θρήνος για τον χαμό του 22χρονου Νίκου

Στη θλίψη έχει βυθιστεί από το πρωί τη Κυριακής ο ορεινός Βάλτος και όχι μόνο, μετά το άκουσμα της είδησης του τραγικού θανάτου του 22χρονου Νίκου Κ. σε τροχαίο κοντά στο Χαλκιόπουλο.

Ο νεαρός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και στην Αμφιλοχία και το Αγρίνιο όπου είχε πολλούς συγγενείς και φίλους, ενώ όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα.

Συγκλονίζουν τα μηνύματα των συγγενών και των φίλων του στο προφίλ του άτυχου 22χρονου στο facebook, όπως και η τελευταία του ανάρτηση που έγινε λίγες ώρες πριν το τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής του.

Η κηδεία του θα τελεσθεί σήμερα, Δευτέρα στις 11:00 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού στο Περδικάκι (Πηγάδια) Βάλτου.