ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στο Ηράκλειο: Νεκρός 34χρονος οδηγός μηχανής σε τροχαίο

Θρήνος στο Ηράκλειο: Νεκρός 34χρονος οδηγός μηχανής σε τροχαίο

Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο άφησε ένας νεαρός δικυκλιστής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείου καθώς έφερε πολύ σοβαρά τραύματα μετά από τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (08/09) όταν περαστικοί βρήκαν τον 34χρονο δικυκλιστή να είναι στο έδαφος, κοντά στο όχημά του, και να φέρει βαριά τραύματα στον επαρχιακό δρόμο Μοιρών – Τυμπακίου.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και τον παρέλαβε μεταφέροντάς τον αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ.

«Στις 2 το μεσημέρι διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ο 34χρονος δικυκλιστής ο οποίος έφερε βαρύτατα τραύματα κυρίως στον θώρακα. Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί έκριναν πως η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη και έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν για να τον κρατήσουν στην ζωή. Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα ο 34χρονος υπέκυψε στα τραύματά του», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Φανουργιάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η έρευνα των αστυνομικών αρχών προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια του τροχαίου που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 34χρονου.

Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί αν ο 34χρονος έχασε μόνος του τον έλεγχο του δικύκλου του ή αν υπήρξε κάποιο άλλο όχημα που εμπλέκεται στο τροχαίο.