ΕΛΛΑΔΑ

Συνομιλία Παπαντωνίου με τους «Πυρήνες της Φωτιάς» για το... ζεστό νερό στις φυλακές Κορυδαλλού!

Συνομιλία Παπαντωνίου με τους «Πυρήνες της Φωτιάς» για το... ζεστό νερό στις φυλακές Κορυδαλλού!

Μπορεί ο Γιάννος Παπαντωνίου να βρίσκεται μόνος του σε κελί των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, στην ειδική πτέρυγα που είχε φτιαχτεί για τα μέλη της «17Ν», ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν έρχεται σε επαφή με άλλους έγκλειστους.

Προκειμένου μάλιστα να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη μέσα στη φυλακή, πρέπει να συνεννοούνται για απλά θέματα της καθημερινότητας όπως την υγιεινή τους και το ζεστό νερό!

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ άνοιξε… παρτίδες με έγκλειστο μέλος της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» για το ζεστό νερό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, το μέλος των «Πυρήνων» είχε τετ-α-τετ με τον Γιάννο Παπαντωνίου, αφού προηγουμένως ενημέρωσε σχετικά ένα σωφρονιστικό υπάλληλο, προκειμένου να συνεννοηθούν για τις ώρες που θα χρησιμοποιούν το ζεστό νερό.

Και αυτό γιατί όταν κάνει χρήση του ζεστού νερού ο πρώην υπουργός, τότε το «στερεί» από τα έγκλειστα μέλη των «Πυρήνων».

Οι δύο πλευρές ήρθαν έτσι σε συμφωνία μετά τον παρακάτω διάλογο:

- Μέλος «Πυρήνων»: Να κανονίσουμε πότε θα ανοίγουμε το ζεστό νερό. Όταν ανοίγεις εσύ, δεν έχουμε εμείς ζεστό νερό. Να κανονίσουμε τις ώρες.

- Παπαντωνίου: Εντάξει. Κανένα πρόβλημα. Θα το κανονίσουμε.