ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Μπήκε στο νέο του σπίτι και έπαθε σοκ με αυτό που είδε (pics)

Λαμία: Μπήκε στο νέο του σπίτι και έπαθε σοκ με αυτό που είδε (pics)

Εφιάλτης για έναν 32χρονο από τη Λαμία – Μόλις είχε μετακομίσει στο νέο του σπίτι και βρέθηκε αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη.

Αντιμέτωπος με ένα διαρρήκτη βρέθηκε ένας 32χρονος μόλις είχε μετακομίσει σε διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας στη Λαμία.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (07/11/2018), όταν 24χρονος Ρομά εισέβαλε στο σπίτι παραβιάζοντας την πόρτα του διαμερίσματος.

Όταν αντελήφθη ο 32χρονος το διαρρήκτη αφού ήρθαν στα χέρια, του επιτέθηκε με ένα μαχαίρι χτυπώντας τον αρκετές φορές, με αποτέλεσμα ο 24χρονος να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αιμόφυρτος ο 24χρονος διαρρήκτης κατάφερε να απομακρυνθεί, ενώ ο ενοικιαστής του σπιτιού και οι γείτονές του καλούσαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο ξεκίνησαν τις έρευνες μέσα στη νύχτα για τον εντοπισμό του.

Μια ώρα αργότερα, οι άνδρες της Ασφάλειας Λαμίας τον βρήκαν 5 χιλιόμετρα μακριά, σε μια ερημική περιοχή, καθώς κατευθυνόταν προς το σπίτι του στον συνοικισμό της Νέας Μαγνησίας.

Με το ΕΚΑΒ τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου διαπιστώθηκαν πολλαπλά τραύματα. Ωστόσο, δεν κινδυνεύει ζωή του.

Δείτε εικόνες από το σημείο στη gallery του Newsbomb.gr

Πηγή φωτογραφιών: Lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΗ: Χρέωση 1 ευρώ για τους έντυπους λογαριασμούς από 1/12/18 - Δωρεάν μόνο το e-bill

Παραδόθηκε στην οικογένεια η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα - Την Πέμπτη η κηδεία