ΕΛΛΑΔΑ

Κέρδισε το δώρο της χρονιάς!

Κέρδισε το δώρο της χρονιάς!

Τα Χριστούγεννα σημαίνουν οικογενειακά τραπέζια, συναντήσεις με τους αγαπημένους μας, στιγμές χαρά και φυσικά… δώρα!

Για αυτό και εμείς σου δίνουμε την ευκαιρία να διεκδικήσεις το πιο γευστικό δώρο της χρονιάς για να το απολαύσεις με την οικογένειά σου, σε κάθε τραπέζι που σας φέρνει πιο κοντά! Τα καλά νέα είναι ότι, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο σειράς Λατζιμάς μας κάνει δώρο 300 λίτρα λάδι, αξίας 1.800 ευρώ, για να απολαμβάνουμε την καλύτερη ποιότητα κάθε ημέρα τη νέα χρονιά.

Γιατί ξεχωρίζει;

Παράγεται από μία οικογενειακή επιχείρηση με μακρόχρονη παράδοση στο ελαιόλαδο και φημίζεται για την πλούσια, φρουτώδη και πικάντικη γεύση του. Και αυτό διότι, παράγεται με πολλή αγάπη και μεράκι. Οι παραγωγοί της μάλιστα, έχουν πολύχρονη παράδοση στο λάδι, και με αγάπη για τη γη των προγόνων τους, δημιουργούν το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο και Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Βιολογικής Καλλιέργειας «Λατζιμάς». Επιπλέον, τα κτήματά τους, το ελαιοτριβείο τους, καθώς και η μονάδα τυποποίησης βρίσκονται στον Βόρειο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου Κρήτης, που είναι περιοχή Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.).

Αξίζει ακόμη να αναφέρουμε ότι η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 1991, και ξεχωρίζει διότι επιλέγει τον καλύτερο καρπό από τους ελαιώνες της και τον ελαιοποιεί στο δικό της λιοτρίβι με ψυχρή έκθλιψη.

Τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο σειράς Λατζιμάς;

Πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό μας, που θα διαρκέσει από τις 19 μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου, και ίσως είσαι εσύ ανάμεσα στους πέντε τυχερούς που θα κερδίσουν από 60 λίτρα ο καθένας! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα.

Σου ευχόμαστε καλές γιορτές και καλή τύχη!

Διάβασε εδώ τους όρους του διαγωνισμού