ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες 2020: Αυτός είναι ο πρώτος των πρώτων με 19.650 μόρια

Πανελλήνιες 2020: Αυτός είναι ο πρώτος των πρώτων με 19.650 μόρια
INTIME NEWS

Πανελλήνιες 2020: Ο πρώτος των πρώτων στις πανελλαδικές εξετάσεις, συγκεντρώνοντας 19.650 μόρια, είναι ο Θεόφιλος Νάστας, ο οποίος επέλεξε την Ιατρική Σχολή της Θεσσαλονίκης.

Ο Θεόφιλος Νάστας μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει την ιατρική, για το πόσο επηρέασε την προσπάθειά του η πανδημία του κορονοϊού, αλλά και πώς διαχειριζόταν τον χρόνο του.

«Μυστικό της επιτυχίας δεν υπάρχει. Θέλει πολλή δουλειά. Αφού κάνεις τη δουλειά είναι λίγο αναμενόμενο. Οπότε είμαι ανακουφισμένος και ευτυχισμένος γιατί δεν είναι και κάτι εύκολο» αναφέρει ο ίδιος σχετικά με το... μυστικό του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ιατρική ήταν ο στόχος του από το νηπιαγωγείο και ενώ του αρέσει να βοηθάει ανθρώπους, θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με το κομμάτι της έρευνας.

Όσον αφορά στον κορονοϊό και στο εάν αυτός έπαιξε ρόλο στην επιλογή της ιατρικής τόσο από εκείνον όσο και από άλλους μαθητές καθώς ο κόσμος έμαθε περισσότερα για τη δράση των γιατρών, ο Θεόφιλος απάντησε ότι «περισσότερο επιβεβαιώθηκε η επιλογή μου και αυτό νομίζω έγινε για τους περισσότερους».

Σχετικά με τον χρόνο του, ο μελλοντικός φοιτητής είπε ότι «υπήρχε διάβασμα από πάντα, από την α' λυκείου δηλαδή και μετά, αλλά σίγουρα υπήρχε αρκετός χρόνος. Ασχολούμαι και με τη μουσική».

Στο εάν τελικά η καραντίνα λόγω της πανδημίας πήγε πίσω τους μαθητές ή τους βοήθησε να διαβάσουν περισσότερο, ο Θεόφιλος δήλωσε πως πολλοί διάβασαν περισσότερο, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν βοήθησε τους μαθητές γιατί πολλοί έγραψαν χαμηλά.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα

Οι υποψήφιοι μπαίνοντας στη διεύθυνση http://results.it.minedu.gov.gr και αφού πληκτρολογήσουν:

  • Τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους
  • τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

μπορούν να δουν το τμήμα ή τη σχολή εισαγωγής τους.

Όπως ενημέρωσε το υπουργείο Παιδείας, ταυτόχρονα με την ηλεκτρονική ανάρτηση, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα λύκεια ως το μεσημέρι της Παρασκευής.

Από το υπουργείο διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Επίσης, την ίδια ώρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών αποφοίτων λυκείων εκτός Ε.Ε. και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν επίσης στην ίδια ιστοσελίδα του υπουργείου.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ 2020

ΓΕΛ ΝΕΟ ΕΣΠΕΡΙΝΑ

ΒΑΣΕΙΣ 2020: ΓΕΛ ΝΕΟ ΕΣΠΕΡΙΝΑ

ΓΕΛ ΝΕΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΒΑΣΕΙΣ 2020: ΓΕΛ ΝΕΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΠΑΛ ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΒΑΣΕΙΣ 2020: ΕΠΑΛ ΗΜΕΡΗΣΙΑ

10% ΓΕΛ 2018 ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΒΑΣΕΙΣ 2020: 10% ΓΕΛ 2018 ΗΜΕΡΗΣΙΑ

10% ΓΕΛ 2019 ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΒΑΣΕΙΣ 2020: 10% ΓΕΛ 2019 ΗΜΕΡΗΣΙΑ

10% ΕΠΑΛ 2018 ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΒΑΣΕΙΣ 2020: 10% ΕΠΑΛ 2018 ΗΜΕΡΗΣΙΑ

10% ΕΠΑΛ 2019 ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΒΑΣΕΙΣ 2020: 10% ΕΠΑΛ 2019 ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΓΕΛ ΠΑΛΑΙΟ ΕΣΠΕΡΙΝΑ

ΒΑΣΕΙΣ 2020: ΓΕΛ ΠΑΛΑΙΟ ΕΣΠΕΡΙΝΑ

ΓΕΛ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΒΑΣΕΙΣ 2020: ΓΕΛ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΠΑΛ ΕΣΠΕΡΙΝΑ

ΒΑΣΕΙΣ 2020: ΕΠΑΛ ΕΣΠΕΡΙΝΑ

ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΕ

ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΕ

ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΕ

ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΕ

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των Βάσεων 2020

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Το «χουνέρι» του Στρατηγού Φλώρου στους Τούρκους: Η κίνηση - ματ του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ